Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kancelář v cloudu / foto: shutterstock

Fyzické kanceláře jsou už překonané, dnes vede kancelář v cloudu

Podnikatelé dnes velmi často nepotřebují žádnou fyzickou kancelář, a pokud už ji mají, setkávají se v ní s kolegy a zaměstnanci třeba jen na pár hodin denně.

Ve spoustě firem fungují tak, že musí být v kanceláři např. od 9 do 3 hodin a zbytek pracovní doby si přizpůsobí svým potřebám. Případně jeden den pracují kompletně z domu. Tomu je samozřejmě potřeba přizpůsobit i chod firmy.

Vzhledem k možnosti home office a výše popsaným zvyklostem je potřeba všechna data, programy či software, kalendáře, e-maily a firemní kontakty udržovat online. Velké firmy na to mají vlastní systémy, ale co ty střední a menší? Ty mohou využívat hotová řešení, jako je například hostovaná služba iPodnik.

Buďte připravení, veďte si kancelář v cloudu

Služba iPodnik je univerzální a hodí se pro jakýkoliv typ podnikání. Stane se vaším místem, kam budete chodit pracovat. Připojíte se odkudkoliv, kde máte internet, a to z libovolného zařízení. iPodnik se dá samozřejmě využívat i ve chvíli, kdy všichni sedí v jedné místnosti. Mít kancelář v cloudu má smysl i tak. Ušetříte prostředky za software i hardware.

Všechno pod jednou střechou

Hostovaná služba iPodnik zaštiťuje všechno, co běžná firma potřebuje, a pravděpodobně se ani nebudete muset moc učit nic nového. Integruje totiž služby, které spousta českých podnikatelů používá. Například pro daňové účetnictví online se používá účetní systém Pohoda. Samozřejmě je možné importovat vaše stávající data.

Pro exchange online se využívá Office365, který obsahuje i kalendář, úkoly, kontakty a e-mail. Své dokumenty budete mít vždy synchronizované, a ještě nebudete muset platit za drahý software společnosti Microsoft. Licence Office365 je již v ceně systému iPodnik.

K iPodniku navíc získáváte i nonstop podporu, připraveny jsou také návody, takže se nemusíte bát, že byste na něj byli sami. Používá ho spousta firem, a i díky tomu jsou její provozovatelé schopní vám poradit, co funguje a co potřebujete.

Fyzické kanceláře jsou už překonané, dnes vede kancelář v cloudu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!