Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Právničku kvůli podprsence nepustili do vězení

Měla a nepustili ji, sundala a stejně ji nepustili.

Obhájkyně Brittney Horstmanová se nedostala za klientem do vězení, protože kovová výztuha její podprsenky spustila detektor kovu.

Horstmanová šla navštívit svého mandanta do Miami Federal Detention Centre. Stráže ji nechtěly do vazební věznice pustit i přesto, že existuje předpis, který nošení podprsenek s výztuhou ve věznici povoluje.

Hlava XX
Právnička odešla na toalety a podprsenku si sundala. Pak se vrátila a znovu požádala o přístup k obžalovanému. Tentokrát ji ale stráže odmítly proto, že podprsenku neměla. A to je prý zase proti předpisům o oblečení ve vězení.

"Můj klient neměl možnost poradit se s právníkem jen proto, že jsem žena a měla jsem na sobě podprsenku. To je naprosto nepřijatelné," řekla Horstmanová reportérům listu Miami Herald.

Jeden z jejích kolegů Carmen Vizcaino to komentoval ve svém blogu slovy: "Je vidět, že práva svého zákazníka opravdu hájíte s velkým nasazením. Dokonce jste ochotná si kvůli němu sundat podprsenku. Vsadil bych se, pánové, že toto byste pro žádného ze svých klientů neudělali."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21