Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krásné nehty / foto: HyperMedia

Staňte se královnou léta. Těchto 5 barev musíte znát!

Chcete být po následující letní měsíce IN a stylová? Pak by se ve vašem šatníku, botníku, doplňcích, na nehtech a v líčení měly objevit tyto barvy. Čtěte dál!

Horký pomeranč 

Energií přetékající barva, která jde ruku v ruce s letním sluncem i barvou mnoha osvěžujících drinků. Oranžová sluší i volně střiženým šatům, nabíraným topům a skvěle si rozumí s černými doplňky. Ideální volba, kdyžvečer vyrážíte za zábavou.  


Letní slunce

Překrásné odstíny slunečních paprsků padnou především těm, které už stihly chytit trochu bronzu. Opálená kůže vypadá v zářivé žluté naprosto skvostně! Oblečte si ji, než vyrazíte za kamarádkami do města na nákupy. Malá rada: žlutou raději neberte do přírody, nejrůznější hmyz by vám nedal ani na chvíli pokoj.  

Baby Pink

Jemné růžové moc sluší kombinace s jinými nenápadnými barvami jako je lila nebo bílá a přímo dokonale vypadá na nehtech. Hodí se do práce, na párty i společenskou akci. Popadněte společně s kamarádkou sadu na gel lak a u kávy udělejte jedna druhé nehty. Nejen, že se skvěle pobavíte, ale manikúra vám díky sadě vydrží krásná i tři týdny.

Divoká růžová

Žhavá, výrazná, sexy, taková je divoká růžová a taková můžete být i vy! Sluší šatům, sukním, topům, rtěnkám, lakům na nehty a bude slušet i vám. Ale pozor, tmavá růžová je velice výrazná barva, nesmí se to s ní přehánět. Mějte jí na sobě až příliš a přijdete o její kouzlo. Pro odlehčení zkuste kombinaci s bílou. Překvapí vás, jak se k sobě hodí!

Hluboký oceán

Tmavě modrá vás už od pohledu dokáže v horkém letním dni ochladit.  Připomíná nám osvěžující moře, ke kterému se jistě mnoho z nás už těší na dovolenou. Chcete si nosit kousek chladivé modré všude s sebou? Není lepší možnost, než se trochu odvázat a pořídit si modrý gel lak na nehty!

A teď hurá ukázat ostatním, jak vám to sluší!

Staňte se královnou léta. Těchto 5 barev musíte znát!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!