Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears / foto: Dooley Productions / Shutterstock.com

Nejkratší manželství celebrit. Trumfnete je?

Rozvody se nevyhýbají ani slavným. Na rozdíl od obyčejných lidí ale o těch jejich ví celý svět. Kterým párům vydržel manželský slib sotva pár dní?

Britney Spears

Nejkratší manželství vůbec si může připsat Britney Spears a Jason Alexander, trvalo pouhých 55 hodin. Pár se nechal oddat v Las Vegas v modrých džínech a kšiltovkách, ale už dva dny po svatbě nechali manželství anulovat. Jen o několik měsíců později se Britney vdala znovu. Toto manželství už jí vydrželo podstatně déle, celé dva roky.

Nicolas Cage

Britney Spears není jediná, kdo se nechal zlákat oddavkami v Las Vegas. Svatbu zde oslavili také Nicolas Cage a vizážistka Erika Koike. Ani jim toto místo moc štěstí nepřineslo, o anulaci požádali čtyři dny po svatbě po obrovské hádce, která zapříčinila jejich rozchod. Nicolas Cage měl na ženy ostatně smůlu i v dalších případech, manželství s dcerou Elvise Presleyho Lisou trvalo přesně 107 dní.

Nicolas Cage
Nicolas Cage – Zdroj: LaCameraChiara / Shutterstock.com

Carmen Electra

Herečka Carmen Electra a basketbalista Dennis Rodman vypadali jako šťastný pár, když se v listopadu roku 1998 setkali před oltářem. Nejspíš nikdo nečekal, že neuplyne ani týden a vše bude jinak. Basketbalista požádal o rozvod po šesti dnech od sňatku.

Eddie Murphy

Zapadající slunce na soukromém ostrově, bohatá výzdoba, hudba… Eddie Murphy a Tracey Edmonds měli přímo pohádkovou svatbu. Rozchod už ale tak pohádkový nebyl, o to spíš, že k němu došlo jen dva týdny po slavnostním ceremoniálu.

Drew Barrymore

Drew Barrymore řekla před oltářem „ano“ v pouhých 19 letech. Snad právě kvůli tomu manželství s 31letým barmanem Jeremy Thomasem vydrželo jen něco málo přes měsíc, tedy 39 dnů. Nepomohl tomu ani fakt, že spolu dvojice chodila pouhých 6 týdnů.

Drew Barrymore
Drew Barrymore – Zdroj: a katz / Shutterstock.com

Kim Kardashian

Svatba Kim Kardashian a Krise Humphriese je považovaná za jednu z nejluxusnějších slavností, jakou Hollywood kdy viděl. Utratili za ni bezmála 10 milionů dolarů. A to jen proto, aby po 72 dnech mohli požádat o rozvod pro „nepřekonatelnou odlišnost“.

 

Zdroj:

https://www.brides.com/gallery/shortest-marriages-celebrity-history

https://www.lofficielusa.com/pop-culture/shortest-celebrity-marriages

Nejkratší manželství celebrit. Trumfnete je?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!