Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

VIDEO: Herní trailery strkají Hollywood do kapsy!

Deus Ex, Star Wars a Assasin´s Creed. Jejich trailery patřily na letošním veletrhu E3 k těm nejlepším.

Největší a nejdůležitější veletrh herního průmyslu se jmenuje E3. Je nejlepší příležitostí, jak mohou vývojáři ohlásit, propagovat nebo přímo předvést nové hry. Letošní ročník se konal v Los Angeles a mimo jiné se tu promítaly herní trailery, ze kterých by se mohli poučit i střihači filmových upoutávek.

Deux Ex: Human Revolution
Důvtipný úvod člověku nakecá, že kouká na nějaké mystické fantasy. I když ve skutečnosti je Deus Ex pokračování slavné sci-fi série, ve které si dospělí kluci hrají s nejmodernějšími výdobytky technologie, jako jsou multifunkční bionické ruce.

Pokrok nezastavíš a Human Revolution nadopovaný cyberpunkovou atmosférou to jasně dokazuje. Stačilo několik let a trailery na hry vypadají lépe než celovečerák Final Fantasy.



Star Wars: Force Unleashed II

Nařachený trailer k pokračování mlátičky Force Unleashed je vlastně dost smutný. Ukazuje totiž, jak kulervoucí podívanou bychom mohli vidět na velkém plátně, kdyby Hvězdné války natočil lepší režisér než George Lucas.

Audiovizuální lahůdku šperkuje dokonalá choreografie a efektní zpomalovačky. I díky nim si ji budete pouštět znovu a znovu. Doma ale triky Jediů nezkoušejte.

Assassin´s Creed Brotherhood
Fotorealistické kulisy, zajímavá kombinace dobové věrnosti a fantasy prvků (žádné stráže v historii samozřejmě nenosili takhle cool masky), to jsou věci, které zaujmou na první pohled. S postupnou elegantní likvidací vojáků sílí chorály a končí se už za jejich mohutné podpory v nejlepším momentě.

Upoutávka vrcholí pohledem na kompletní bratrstvo a závěrečným střihem z kategorii „sakra, chci vidět, jak to pokračuje“. Kolik tvůrců hollywoodských upoutávek právě dostalo na zadek?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21