Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Šel na depilaci, málem přišel o část mužství

Bolestivá sázka...

Joe Cooper se už příště k odstranění ochlupení z intimních partií horkým voskem asi přemluvit nedá. Charitativní akce pro něj nedopadla dobře a on málem přišel o varle.

"Už nikdy nic takového neudělám. Žádnému chlapovi bych nepřál zažít to, co se stalo mně," řekl Angličan reportérům listu The Sun.

Chtěl se ukázat

Cooper a jeho deset přátel souhlasili s tím, že si 5. června dají voskem odstranit chlupy. Snažili se tak vydělat peníze pro místní nemocnici. Většina z nich si dala jen strhnout chloupky z prsou, ale Joe se rozhodl, že větší dojem na dárce udělá, když si dá provést "radikální brazilské oholení".

Obecenstvo v hospodě vesele sázelo, jestli se Cooper opravdu odváží, a peníze na charitu přibývaly. Jeden z voskových pásků se ale zasekl na citlivém místě. Když ho jeden z Joeových přátel energeticky odtrhl, vzal s sebou i šest nebo sedm vrstev kůže.

Byl pro smích

"Joe je docela klaun a provádí nejrůznější kousky. Lidi na něj hodně sázeli. Já jsem se sice smál, ale pak mi ho bylo líto, zvlášť proto, že jsme následně měli disko a on vůbec nemohl chodit," říká hospodský Josh Adcock.

Oholený dobrovolník, který pomohl vybrat 4 400 liber (135 000 Kč) pro dětskou nemocnici v Leicesteru, skončil sám v nemocnici.

"Nedovedete si představit, jak se mi všichni smáli. Bylo to ironické. Chtěl jsem jim pomoct a nakonec oni pomáhali mně. Řekli mi, že kdyby s voskem odešla ještě jedna další vrstva kůže, urvalo by mi to varle. Asi jsem měl štěstí. Jen doufám, že když lidi uvidí, že mne to ještě pořád bolí, věnují na nemocnici víc peněz," dodal optimistický odvážlivec.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34