Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: AXE

AXE Angels podpoří Jana Charouze při závodě WSR v Brně

Světová série Renault pokračuje ve dnech 4. až 6. června čtvrtým podnikem v Brně. Domácímu jezdci Janu Charouzovi budou na brněnském Automotodromu i u televize a internetu držet palce tisíce českých fanoušků.

Přímo na místě se navíc oficiální náhradní a testovací jezdec týmu Renault F1 bude těšit podpoře atraktivních AXE Angels.
 
Program závodního víkendu zahájí v Brně už ve čtvrtek v podvečer předstartovní show v obchodním a zábavním centru Olympia, jejíž součástí bude autogramiáda českých jezdců startujících ve Světové sérii Renault.

magazin.cz

Chybět nebude ani účastník seriálu Formule Renault 3.5 Jan Charouz, který se v letošní sezoně stal oficiálním náhradním a testovacím jezdcem týmu Renault formule 1. Pro všechny fanoušky motorsportu je připravena skutečná rarita - budou mít jedinečnou příležitost z bezprostřední blízkosti monopost formule 1 týmu Renault poprvé nejen vidět, ale i slyšet originální zvuk jeho vysokootáčkového motoru.
 
Neobejde se to bez krásek
A stejně jako na závodech Světové série Renault, ani v Olympii nebudou chybět krásné dívky. Role týmových grid girls se zhostí sexy AXE Angels, které talentovanému jezdci Janu Charouzovi přinesly štěstí při nejednom závodě.

Osm trenérek flirtování se navíc s návštěvníky podělí nejen o zaručené flirtovací triky, ale zdarma i o vstupenky na závodní víkend World Series by Renault, historicky první podnik World Series by Renault na českém území.
 
Předstartovní show začíná v obchodním a zábavním centru Olympia v Brně ve čtvrtek 3. června v 17 hodin.

www.axe.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10