Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Porovnání všech nabídek povinného ručení

Porovnání nabídek povinného ručení s úsporou až 7200 Kč.

magazin.cz
magazin.cz


Uvažujete-li o tom, jak ušetřit na povinném ručení, nebo chcete změnit stávající pojišťovnu, určitě se vyplatí investovat minutu svého času do srovnání nabídek na internetu.

iPojištění nabízí unikátní možnost, jak vybrat z nabídky různých pojišťoven tu nejlepší. Neexistuje jednotné řešení, každý řidič má jiné nároky na poskytované služby. Proto existuje porovnání povinného ručení, do kterého jednoduše můžete vyplnit údaje o vozidle. Ihned tak zjistíte, které pojištění je pro vás nejvýhodnější. To vše online za méně než minutu, aniž by jste museli vstát ze židle!

Pokud přemýšlíte, kolik lze ušetřit, pak to může být podle naší kalkulačky7 200 Kč za rok a u některých pojišťoven je to až 64%! Výhodou porovnání je, že nejste vázáni na jednu pojišťovnu, která se snaží prodat své služby, ale můžete si pohodlně vybrat z nabídky všech významných pojišťoven v České republice!


magazin.cz

                                                 Porovnat nejvýhodnější nabídky!




Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15