Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: acidcow.com

Mrtvé mouchy v akci jako umění

Mouchy člověka vetšinou otravují, a jen málokdy vyváznou ze střetnutí s člověkem s „hlavou na krku.“ A ty, které to nepřežijí se mohou stát alespoň součástí umění.

Zřejmě na nějakém místě, kde se místo špačků tlučou mouchy, se zrodil nápad na muší umění. Nerudovská otázka, kam s ní (mrtvou mouchou), byla vyřešena prostě a jednoduše – na papír a přimalujeme jí nožičky!  Posmrtně se tedy některé mouchy dočkají alespoň nějakého uznání.


Zahrály si několik různých rolí. Najdeme třeba pánskou dvojici much, jak si zřejmě po pár pivkách v hospodě ulevují. Či jejich dámské polovičky, kterak se opalují na pláži. Ty odvážnější z nich si vyzkoušely zkrotit divokého koně.


Na plovárně byl toho dne asi nával, tak se na skákací prkno vytvořila fronta. Některé akrobatky nechtěly čekat, takže si vyzkoušely téměř cirkusové číslo. V cirkusu by mohla vystupovat i dvojice z další fotky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 337