Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Borec-lovec: Jakub alias kubace

Dalším odvážlivcem, který se v seriálu Borec-lovec nechal podrobit „upgradové kúře“, je Jakub.

Další, kterého už zkrátka nebaví, jak vypadá. Obrýlený, usměvavý, milý a komunikativní kluk, ale dost nenápadný. Vyznává trendy oblečení, jenže občas neví, jak do toho. Nálepky jako metrosexuál nebo šampón mu nevadí, dokonce se tomuto ideálu chce přiblížit. Holky asi zatím nic moc, na tohle téma nebyl Jakub moc výřečný. Je jasné, že na sobě musí zapracovat, aby dokázal patřičně zaujmout. Na Alpecinwebu mrkněte na celou story.

Jakub bydlí kousek od Českých Budějovic, studuje management, rád si zahraje fotbal, sem tam fitko… Prostě normálka. Zajímá se o politiku, tak o něm možná ještě uslyšíme. Hudba R’n’B, hip-hop.

První setkání štáb trochu překvapilo, Kuba se před časem nechal výrazně ostříhat, takže vypadal úplně jinak než na fotce z přihlášky. „Trest“ ho neminul. Odborníci konstatovali shodně: zevnějšek je třeba radikálně rozsvítit, změna účesu je nezbytná, vlasy obarvit, a přestože brýle můžou být atraktivním doplňkem, tohle bude asi třeba řešit jinak. Přijme Jakub dobře míněnou radu a vymění je za čočky?

Tři kroky
Kosmetička Lucie má jasno hned – pleť je suchá, křehká, citlivá, vyžaduje péči. Během procedury se spolu s Kubou můžete seznámit s některými zásadami, jak správně postupovat při likvidaci uhrů, od změkčení pleti gelem až po dezinfekci. Pozor: amatérský přístup tu může napáchat dost škod.

Co vlasy, jak si s nimi kadeřnice Jana poradí? Kuba má trochu problémy s lupy, musí prostě o vlasovou pokožku lépe pečovat. Po umytí vlasů následuje další radikální zkrácení, Kuba to sleduje v zrcadle s viditelnými obavami, ale Jana ví, co dělá. Co se týče barvení vlasů u chlapů, je třeba se zbavit předsudků, chce to jen zvolit správnou barvu – a trochu kuráže.

A pak to samozřejmě vyžaduje sladit s obarvenými vlasy i oblečení, což už je úkol pro stylistu Yakuba. A výsledek? Kuba se v novém oblečení cítí pohodlně, jeho nový image rozhodně podtrhuje jeho individualitu a zvyšuje jeho sebevědomí.

Jakub včera a dnes

Finále
Kuba přiznává, že naprosto netušil, co od změny vizáže může očekávat, ale je viditelně spokojený. Takhle bude určitě suverénnější, jistější si sám sebou. Tým vizážistů odvedl dobrou práci. Teď bude na občasných pařbách s kamarády – a kamarádkami – nepřehlédnutelný. Už je to na tobě, Kubo, co se svou novou vizáží dokážeš za zázraky!

Jo, a přezdívka kubace samozřejmě patří k jeho profilu na Líbímseti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 99