Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Apple vylepšil iPody. Nové barvy i funkce

iPod nano nyní s vestavěnou videokamerou a v devíti barvách, iPod touch zas levnější a iPod shuffle v pěti nápadných barvách.

Společnost Apple představila vylepšení iPod nano nyní obohacený o větší 2,2“ displej, videokameru, mikrofon a reproduktor. Milovníci domácího videa teď mohou svá videa kdekoli natáčet, dívat se na ně na svém iPodu nano a snadněji je nahrávat z počítače na YouTube. iPod nano také nabízí vestavěné FM rádio s živými pauzami. Živá pauza umožňuje uživatelům iPod nano zastavit a pak znovu zahájit poslech svého oblíbeného pořadu na FM rádiu.

Novinkou je i krokoměr, což je dneska poměrně módní doplněk malých mobilních přístrojů. Umí vést záznam o krocích a spálených kaloriích, a „tak vám pomáhá splnit vaše krátkodobé a dlouhodobé fitness cíle“, jak uvádí Apple.

Nový iPod nano má stejné tenkém hladké provedení jako předchozí model i elegantní pouzdro z leštěného hliníku. Nový iPod nano je dnes k dispozici ve verzi 8 GB za 4000 korun (~155 euro) a 16 GB model za 4700 korun (~181 euro) a přichází v devíti skvělých barvách: stříbrné, černé, fialové, modré, zelené, oranžové, žluté, červené a růžové.

magazin.cz

Společnost Apple také snížila cenu u iPod touch. 8GB iPod Touch nyní stojí 5300 korun (~204 euro), 32GB model 8000 korun (~308 euro) a největší 64GB model 11000 korun (~423 euro).

magazin.cz

Další novinkou je iPod shuffle, nejmenší běžně dostupný hudební přehrávač na světě, který je nyní k dispozici v pěti barvách za cenu 1500 korun (~58 euro) za 2GB verzi a 2100 korun (~81 euro) za 4GB.

Připraveno ve spolupráci s hdworld.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 110