Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

LOOP-IN: hybrid mezi surfem a skatem

Je pravdou, že podobných konceptů se objevuje celá řada. Ne všechny ale vypadají tak zábavně, promyšleně a propracovaně jako Loop-In.

Kola a deska
Tenhle netradičně vyhlížející kousek je sestaven ze dvou kolových obručí a desky, jež je usazena mezi nimi. Zkušený adrenalinový sportovec si jistě dokáže na první pohled představit a spočítat, co všechno se s takovým prostředkem dá vyvádět.

A skutečně, Loop-In je určen pro všechny, kdo si libují v rychlé a nebezpečné jízdě. Tedy mimo jiné pro surfery a skateboardisty. Ostatně, právě elementy z těchto dvou sportů Loop-In kombinuje nejsilněji.

magazin.cz

Dvě kola jsou konstruována tak, aby se mohla pohybovat prakticky po libovolném povrchu. Zatímco deska připevněná ke kolům pomocí pružin se na nich pohybuje nezávisle.

Tvůrci konceptu tvrdí, že pocit, který na jejich výmyslu získáte, připomíná nikdy nekončící a neustále se valící vlnu.

magazin.cz

Náročné řízení
Ovládání ale přece jen není z nejjednodušších. Vždyť už osvojení si surfu či skateboardu není zrovna snadné. Natožpak prostředek, jenž kombinuje oba sporty.

Je zkrátka potřeba schopnost zvládat jízdu na různých površích a zároveň držet balanc na desce. Odměnou má být skutečně adrenalinový a netradiční zážitek.

magazin.cz

Jsme zvědaví, zda se Loop-In dokáže na trhu uchytit. Jak už jsme zmínili, podobných výstřelků bylo mnoho a skateboardy, surfy či snowboardy se i tak těší stále větší přízni.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 101