Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Žhavý fotbal. Čutaná s hořícím míčem

Všude po světě putují videa, na kterých lidé hrají fotbal nebo si prostě jen tak kopou s hořícím míčem. Stejně se dá zapálit i hakisak. Je to nebezpečný sport, ale nejspíš vás dokáže pořádně rozžhavit.

Někde je to národní sport, lidé se ženou městem a kopají si s hořícím míčem, jinde se tenhle trochu šílený sport teprve rodí. Ale populární už začíná být po celém světě. Spousta videí s hořícími mičudami to dokazuje.

magazin.cz

Jaké to je kopat si s míčem, který je v plamenech, si na vlastní kůži vyzkoušel i slavný fotbalista s londýnského Arsenalu Cesc Fabregas. Nedělal to ale z plezíru, dostal za to jistě tučnou odměnu. Fireball Soccer neboli hořící fotbal se totiž točil do reklamy na obuv firmy Nike.

Fabregase oblékli do nehořlavého obleku, na nohy mu dali své Nike boty, které by údajně měly vydržet všechno, tedy i žár. Jenže věřte tomu! Takže fotbalová hvězda si to sice oblékla a nechala se dokonce zapálit a potom chvilku driblovala s hořící mičudou a pohazovala si s ní, ale za chvíli už Cesc ležel na zemi a toužil po jediném, ať ty pitomé plameny už někdo uhasí.

Slavní fotbalisti se před plameny musejí chránit, ale jinak se leckde hraje hořící fotbal bez jakékoli ochrany. O to víc adrenalinu se vám nejspíš vlije do žil.

Tenhle šílený sport má své výhody, je to jediný druh fotbalu, který můžete hrát i v noci, bez osvětlení, když je venku úplná tma. Jenže vás to může pořádně rozpálit, mnohem víc, než by se vám líbilo.

No, ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát, takže kdo se chce spálit, může si s hořící merunou klidně čutat dle libosti.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 116