Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ruská ruleta / foto: shutterstock

Ruská ruleta nanečisto. Vyzkoušejte!

Toužíte po nervydrásajícím napětí, ale nechcete riskovat život? Shock Roulette je pro vás jako dělaná!

Ruská ruleta je pro mnohé těžko pochopitelná hra, ve které jde doslova o život. Do revolveru se umístí jeden náboj, pak se roztočí pubínek, a poté už následuje jen cvaknutí – nebo výstřel. A díra v hlavě. Všechno, nebo nic.

Lehce obskurní hračka

magazin.cz
Takovou porci napětí však většina z nás nevyhledává, ovšem v logice hesla „každá sranda něco stojí“ se dá lehká bolest v zájmu kolektivní zábavy snést.

Za tímto účelem vznikl nenápadně vyhlížející výrobek s názvem Shock Roulette, který je přímo ideální „hračkou“ na nejrůznější party, na kterých už se stokrát otočila flaška a začíná to být mírně řečeno nuda.

Shock Roulette si zaručeně vyslouží novou pozornost a vnese na večírek lehký nádech obskurnosti ve stylu Adamsovy rodiny.

Ruleta s elektrošokem
Hry se mohou zúčastnit čtyři lidé, přičemž každý z nich vloží svůj prst do speciálního otvoru. Po spuštění začne přístroj rychle poblikávat u každého z otvorů a vypouštět dramatické pípání. Jak blikání, tak zvuky časem řídnou, což indikuje blížící se vyvrcholení.

Nakonec se „ruleta“ zastaví, rozsvítí se světlo u jednoho z otvorů s prstem, zazní finální pípnutí a nebohý jedinec dostane pěkný elektrošok.

Pravidla mohou být stanovena různě. Poté, co někoho šok zasáhne, může být tento hráč označen za poraženého a nahrazen jiným. Tím ve hře zůstávají tři, kteří již lehkým hazardem prošli a musí se ho zúčastnit znovu. Pravděpodobnost, že to podruhé odnesou oni, se pochopitelně zvyšuje. Dá se ale hrát i obráceně. Pokud je dostatek lidí, mohou zůstávat ve hře jen ti chudáci, kteří už ránu dostali a nyní musí za trest to riziko podstoupit znovu.

Chce to jen trochu odvahy a o zábavu je postaráno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 116