Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kylie Minogueová / foto: Shutterstock

Claudia Schifferová a spol. jen v hedvábném terči

Kylie Minogueová, Sienna Millerová a Claudia Schifferová se svlékly pro charitu.

Ačkoliv na sobě měla jen kousek hedvábí s namalovaným terčem, Kylie Minogueová vypadala úžasně. Australská zpěvačka se tak zapojila do kampaně Fashion Targets Breast Cancer, tedy do tažení proti rakovině prsu.

Kylie sama tuto formu zhoubné choroby před pěti lety překonala. "Opravdu to pro mne moc znamená, být součástí této kampaně. Velmi obdivuji úsilí získat peníze na důležitou práci a výzkum," řekla drobná kráska podle listu Metro.

magazin.cz

Obchody přispívají miliony
Jen v kousku hedvábí s černým terčem se daly zachytit známým fotografem Mariem Testinem i herečka Sienna Millerová a topmodelka Claudia Schifferová. Módní průmysl tak zatím na charitu bojující proti této zákeřné nemoci přispěl více než deseti miliony liber (283 milionů Kč).

Dobročinná organizace FTBC spolupracuje se značkami jako jsou Marks & Spencer, River Island, Warehouse, Topshop a Laura Ashley. Ty vybírají ze své nabídky předměty, z jejichž prodeje poté jde alespoň 30 procent na charitu.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18