Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Boty, které musíte mít!

Než vyrazíte na nákupy, podívejte se, po čem koukat!

Jaro bude letos spíše ve znamení ležérnosti a přirozenosti než upjatosti a strohosti. Nosit se budou hlavně splývavé látky, ležérní střihy a doplňky všeho druhu. Právě doplňky hrají stále důležitější roli ve vyjadřování vlastního já. Móda může být uniformní, ale správně zvolenými doplňky se jednotlivec snadno oddělí od davu. A co je vrcholem každého outfitu? Obuv!

Barvy a barvičky
Barvy budou hrát v nadcházející sezóně zásadní roli. Fialková a levandulová budou naprosto zásadní, dále pak šedá a kamenné tóny. Novinkou mezi top barvami je modrá, a sice její holubí modro-šedá varianta. Modrá se tak opět vrací mezi módní barvy a tak se určitě poohlédněte po obuvi v tomto odstínu, budete jednoznačně in. Dalšími trendy barvami budou černá, koňaková, fuchsiová a tyrkysová.



Podpatky - ano i ne
Když už se letos rozhodnete pro podpatky, zapomeňte na pohodlí. Podpatky totiž musí být extrémně vysoké a tím pádem velmi sexy. Dotek 80. let je stále patrný.


Částečným odpočinkem pro vaše nohy budou letos klínky, ty hrály prim v sedmdesátých letech a teď se s velkou slávou stále vrací a vrací.


Pokud sázíte na naprosté pohodlí, sáhněte na druhý konec spektra a to po plochých balerínkách.


Novinky
Novinkou jsou letos pásky kolem kotníku či přes nárt a to u balerínek i střevíců na podpatku i bez něj.


Římské kristusky si oblíbily vysoké modelky a vám budou určitě slušet také.


Gladiátorky nesmí chybět v botníku nejedné celebrity a letos vtrhnou i k nám.


Naprostým hitem jsou letos kotníkové střevíce – otevřená špička a pásky až ke kotníkům, anebo dokonce až ke kolenům.


Zdobným prvkem číslo jedna budou na jaře nýty a lehounce otevřená špička u lodiček.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 121