Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Bláznivá móda: Nejvtipnější nákupní tašky

Většina Čechů nákupní tašky nějak neprožívá. To je škoda, protože některé exempláře stojí za to. Nevěříte?

Taška ve stylu „podáte jim prst a ukousnou vám celou ruku“!
Igelitka s vyceněným ženským chrupem vypadá nebezpečně a může leckoho odradit. Ve skutečnosti se ale jedná o provokativní, ale účinnou reklamu na produkt proti kousání nehtů. Kdo ví, co onen manikurní přípravek obsahuje, každopádně slibuje, že si raději ukoušete předloktí, než abyste si rafli do pěstěných drápků.

magazin.cz


Zavazadlo s oprátkou
Život může leckoho tížit. Dědula vyobrazený na nákupní tašce však vypadá jako v extázi. A to i v případě, že zatáhnete šňůrkou kolem jeho krku. Inu, asi má tuhý kořínek!

magazin.cz


Papírová kabela (nejen) pro boubelky

Ženy, dívky - chcete mít pěkné ploché bříško, aniž byste držely dietu, mučily se v posilovně nebo běhaly ranní kilometry v parčíku? Zázrak, který vám to (alespoň na čas) umožní, je tato papírová taška. Stačí, když si ji pěkně přitiskněte na tělo a fotka dokonalého ženského pasu už udělá své. Muži (i ženy) vás jednoznačně nepřehlédnou!

magazin.cz


Neváhejte a zakruťte ji krkem!
Této německé huse jde někdo po krku! A ekologická organizace Gaia, která igelitku vymyslela, k tomu dokonce vybízí. „Zničte tuhle husu, a ušetřete jednu živou,“ hlásá text na tašce. Co na to říkají milovníci husích pečínek a paštiček? Zařídí se podle toho?

magazin.cz


Igelitová výzva: Staňte se dárcem krve!

Je úplně šumák, jakou máte krevní skupinu. Tato igelitka jasně hlásá: Darujte svou krev! Dáte se obměkčit, nebo raději „vezmete roha“?

magazin.cz


Turecko volá: Skočte si pro nákup!
Víte, jaký národ nejlépe skáče přes švihadlo? Jednoznačně Turci! Tato taška největšího tureckého obchodního domu YKM je toho důkazem. Kromě švihadel je v obchodě k mání i spousta jiných věcí – třeba móda, elektronika, šperky... Ovšem švihadlo, to frčí nejvíc!

magazin.cz


Vystřelte si z ostatních

Tuto bouchačku můžete nosit i bez zbrojního pasu, je totiž na igelitovém podkladě. Přestože nestřílí, vy si můžete vystřelit z obrýlených chodců, kterým nákres může připadat příliš realistický.

magazin.cz


Milujte děti s autismem!
Taška s dívenkou má jasné poselství – působit na city. Vyzývá totiž dospělé, aby přijali mezi sebe děti – autisty.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 147