Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Sokolová / foto: Korzo

Čeká vás maturitní ples? Inspirujte se!

Není nic hezčího než krásná žena v krásném oblečení, což o večerní róbě platí dvojnásob. Velké večerní totiž vyčarují snad z každé ženy princeznu. Stačí jen správně zvolit střih šatů, doplňky a vhodný účes.

Andrea Verešová
Hodnocení: 60%

Andrea už měla lepší dny… Tentokrát se jí outfit dotáhnout k dokonalosti až tak nepovedlo. Dejme tomu, že šaty působí efektně, respektive jejich vysoký rozparek. Co se ale nepovedlo, je asymetricky řešený živůtek, jedno prso se zdá jakoby povislejší a to rozhodně nevypadá dobře.

Ani kombinace blyštivých doplňků není úplně bez chyb. Náušnice a střevíce jsou plné bílých broušených kamenů a stříbra či stříbrné barvy, psaníčko je zase v nevhodném zlatém provedení… Škoda.

magazin.cz

Aneta Vignerová
Hodnocení: 30%

Tady je důkaz, že večerní róba v bílé barvě je vždycky přešlap. Bude totiž často připomínat svatební šaty a to určitě není vkusné. Anetin holý krk volá po šperku, cáratá sukně zase po nůžkách.

Kožené psaníčko s poutkem je sice bílé, ale to je také to jediné, co má s modelem společného. Tento typ minikabelky se hodí tak maximálně na diskotéku k džínům.

magazin.cz


Gábina Partyšová
Hodnocení: 95%

Gábina má štěstí, že ji oblékají jen ty nejprestižnější módní domy a návrháři, málokdy se tak stane, že by na gala akci nevypadala dobře.

Róba s nádherně efektní sukní, společně s luxusním kožíškem a sametovým pytlíkem coby kabelkou vypadá jednoznačně báječně. Povedl se i moderátorčin účes – dozadu sčesané vlasy a ležérní drdol.

magazin.cz


Kateřina Sokolová
Hodnocení: 100%

Další povedenou kreací této mladé dámy se stala róba temně fialové barvy. Na rozdíl od Andrey Verešové působí její asymetrický živůtek efektně a nijak jí nedeformuje postavu. Jemné visací náušnice a drobné psaníčko jsou hodny opravdové dámy. Paráda!

magazin.cz


Taťána Kuchařová
Hodnocení: 90%

Blondýnkám prostě tento odstín modré neskutečně sekne. Táňa to samozřejmě ví a tak má jasně modrá u ní v šatníku otevřené dveře. K jednoduchým splývavým šatům Miss vhodně zvolila i účes. V tomto případě by složitý drdol či jinak upravené vlasy nevypadaly dobře. Set diamantových šperků je v případě bývalé nejkrásnější dívky světa samozřejmostí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56