Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo / foto: Armani

Dívejte! Po Beckhamovi rozkrok ukázal Ronaldo

Tohle je něco pro dívky!

Ještě vloni vládli kampaním Giorgia Armaniho manželé Beckhamovi. Teď nastala změna. Věhlasný módní návrhář si našel mladou krev. Teď budou billboardy krášlit herečka Megan Foxová a fotbalista Cristiano Ronaldo.

Čtyřiadvacetiletá hvězda Realu Madrid je známá nejen díky svým kouzlům s míčem, ale také díky vosku hladké, bez jediného chloupku jemné hrudi.

magazin.cz

Zatímco byl čtyřiatřicetiletý David Beckham podezříván z toho, že perfektním konturám jeho těla v minulých dvou letech pomohli i grafici a Photoshop, o deset let mladší Ronaldo je určitě potřebovat nebude. Dělá totiž 300 sedů lehů denně.

Mladý Protugalec si rád vzal příklad ze svého staršího a v modelingu zběhlejšího kolegy. Na kampani Armani's Spring 2010 je znát Beckhamův vliv.

magazin.cz

A co na to módní tvůrce? „Cristiano je úžasně vypadající muž s perfektní postavou atleta. Podle mě je esencí mládí: spontánní, vzrušující a opravdová individualita. A právě pro jeho energii jsem chtěl, aby reprezentoval značky Armani Jeans a Emporio Armani Underwear.“

Ronaldo na tomu dodal, že účinkováním v Armaniho kampani je „velmi potěšen“, a že mu fotografie „připadají pozoruhodné“.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 692