Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eliška Bučková / foto: Korzo

Eliška Bučková má nové uši! Sluší jí?

Muži prý letí po blondýnách, ale nakonec se stejně ožení s brunetou. Slyšeli jste to také? A myslíte si, že je to pravda?

Po následujících pěti výstavních hnědovláskách by se jistě otočil nejeden chlapík. Jedna nestárne, z jedné se vyloupla sexy dračice, další má skvělou figuru, čtvrtá image hodné holky a pátá si nechala přišít uši zřejmě proto, aby byla naprosto neodolatelná.

Heidi Janků
Hodnocení: 95%

Dovoluji si tvrdit, že Heidi snad nemá ani jednu plastiku či jinak omlazený obličej. Z její tváře totiž nezmizel výraz a rozhodně nepůsobí jako maska bez mimiky. Nějaká ta vráska by se také našla, ale ta jaksi k obličeji padesátnice patří.

Sympatické je, že zpěvačka nepoužívá tuny líčidel, které starší pleti nesluší, což ale nechce každá žena ke své škodě akceptovat.

magazin.cz

Tereza Kostková
Hodnocení: 90%

Tereza byla vždycky žena krev a mlíko. Vzpomeňte na její moderování StarDance, kdy jí vnady doslova přetékaly ze šatů.

V poslední době neuvěřitelně zhubla, ale to jí nijak na sexappealu neubralo. Spíše naopak, nepůsobí už jako selka, která se ve světě reflektorů ocitla jaksi náhodou. Řekla bych, že se i trochu zklidnila a tak působí jako žena vamp, plná tajemství a jiskřivé smyslnosti.

magazin.cz

Jana Doleželová
Hodnocení: 85%

Myslím, že pokud by si kterýkoliv hoch domů přivedl tuto dívku, byl by maminkou pochválen. Jana je totiž nejen neuvěřitelně krásná, ale navíc i chytrá. To, že vystudovala farmacii a příležitostně pracuje v lékárně, se všeobecně ví.

Miss ale nelenila a absolvovala také kurz líčení a pyšní se tak profesionálním osvědčením v oboru vizážistika. Třešinkou na dortu je, že už léta žije s jedním partnerem ve spokojeném a klidném svazku. No, řekněte sami, není Jana dokonalá?

magazin.cz

Eva Čerešňáková
Hodnocení: 75%

Nemůžu si pomoc, ale já kdykoliv Evu vidím, vybavím si typickou moravskou dívčinu v kroji...

I když je pravda, že v poslední době na sobě hodně zapracovala. Nechala si ztmavit vlasy a tak jí její nový vzhled dodal trochu na smyslnosti a nepůsobí lacině a naivně. Chválím i barvu svetříku, se kterou sladila barvu rtěnky a obojí skvěle ladí s odstínem vlasů.

magazin.cz

Eliška Bučková
Hodnocení: 85%

Mladičká Eliška působí stejně vyzrále a bohužel sem tam i přezrále jako Taťána Kuchařová. Eliška má štěstí v tom, že je bruneta a nevypadá tedy tak přeslazeně jako Miss World.

Nedávno vyřešila svůj léta dobře ukrývaný komplex z odstátých uší. Prý se za ně tak styděla, že odmítala vyčesané či hladké účesy. Teď už má dušička pokoj a Eliška se rozhodně nemusí bát, že by její krásu něco kazilo.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 73