Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Modelky pózují při zkoušce na přehlídku Top S / foto: Korzo

Největší krásky Česka v sexy spodním prádle

Pastva pro oči. Tak se dají označit fotografie sošných modelek.

Významný český módní návrhář Josef Klír uvedl v sobotu módní přehlídku luxusního spodního prádla Top Secret. Ke spolupráci si vybral přední české i slovenské modelky v čele s Českou Miss 2009 Ivetou Lutovskou.

magazin.cz

Josef Klír bývá často přirovnáván k anglickému módnímu návrháři Johnu Gallianovi. A to díky odvážnějšímu oblečení. On sám si ale nemyslí, že by byl nějak extravagantní. "Určitě nejsem extravagantní návrhář. Jen se snažím být jiný, než jsou ostatní návrháři u nás, a tím jsem si možná toto spojení vydobyl," svěřil se Klír.

magazin.cz


Móda je individuální

Záleží totiž na tom, co si kdo pod pojmem extravagantní představí. "Pro každého toto slovo znamená něco jiného. Pro někoho jsou to černé šaty, které má oblečené správná modelka a které působí velice sexy až vyzývavě. Někomu to přijít extravagantní nemusí. Je to individuální," vysvětluje návrhář, který sám prý takto věci neposuzuje.

magazin.cz

"Nemám rozdělené oblečení na extravagantní a normální. Já každému dopřávám to, co se mu líbí a nekritizuji lidi, kteří chodí v tom nebo v tom," upřesňuje.

Prozradil, že pro své návrhy se nezřídka inspiruje přímo na ulici. "Často se dívám, co lidé na sobě nosí. Mnohokrát mě už někdo svým outfitem zaujal, nebo naopak odradil. Ale i to, co člověka momentálně pobouří, co není moderní, šik a hezké, může podnítit inspiraci k tomu, že se vymyslí úžasný model, který je potom velice úspěšný," tvrdí Klír.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 307