Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Bomba! Vtipné tašky a obaly na laptopy

Milujete svůj notebook natolik, že se od něj nemůžete odtrhnout? Tak ho noste s sebou! Stačí si jen vybrat, který z trendy pelíšků mu pořídíte...

Stará dobrá kazeta...
Kazeťáky jsou už dávno z módy. Pokud si ale potrpíte na retro styl, může být vinylová taška značky Fred, s prostinkým názvem – Kazeta - tím pravým útočištěm pro vašeho elektronického miláčka. Objednat si jí můžete třeba v českém webovém obchůdku https://www.figurka.cz za 239 korun.

magazin.cz

Obálka na informace...
Pamatujete na kartotéky? Designéři tohoto „návleku“ na notebook se nechali jimi inspirovat a vymysleli křiklavě žlutou neoprénovou „obálku“ s nápisem „My document“ (můj dokument). Líbí se vám? Můžete ji mít za 30 dolarů (asi 520 Kč plus poštovné). Stačí, když si ji objednáte na www.thinkgeek.com.

magazin.cz

Pozor, infekční!
Nesnášíte, když vám na váš notebook někdo sahá? Pak si na něj pořiďte tuto tašku s varovným nápisem, který doslova hlásá: kdo tenhle laptop ukradne, tomu ruka upadne! Vězte, že i ti největší nenechavci si nechají raději ruce v kapsách. Vás tohle „bezpečnostní opatření“ přijde na 40 dolarů (asi 680 Kč plus poštovné) a pořídit si ho můžete na https://www.designersleeves.com.

magazin.cz

Růžová pro slečny...
Je praktická, ale zároveň i pěkná. Taška na notebook Maddie Powers prozradí, že vaše láska k elektronice má „ideální“ podobu. Pokud růžovou moc nemusíte, můžete si tenhle skvost dopřát i v zelené nebo černé. Stačí, když si ji zamluvíte na adrese www.maddiepowers.com, zaplatíte 70 dolarů (1200 Kč plus poštovné) a pak už budete jen čekat, až vám přijde balíček...

magazin.cz

Pizza Hut?
Pozóóór, horké zboží! Zkrátka váš laptop je přímo k sežrání, jenže vy se o něj nechcete dělit s někým jiným. Tak proč ho neukrýt do rafinovaného obalu s nápisem Pizza? Tato voděodolná , třistagramová „krabička“ na váš stroj stojí 13 liber (asi 370 korun plus poštovné). Více informací najdete na https://www.humanbeans.net/powerpizza.

magazin.cz

Á, právě přišla pošta!
Ovšem pozor – tady je minimalisticky laděný obal na notebook. Přestože vypadá poněkud křehce, jako poštovní obálka, jeho výrobci se dušují, že ochrání váš elektronický poklad před každodenními nástrahami. Pokud jim uvěříte, můžete si ho za 34 dolarů (asi 600 Kč plus poštovné) koupit na https://www.manilamac.com.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 221