Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Jandová / foto: Korzo

Maska, nebo obličej? Umí se hvězdy líčit?

Správně zvolený make-up dělá s obličejem divy. Stačí pár tahů štětcem, nějaká ta barvička sem, druhá tam a z dotyčné je rázem krasavice. Co si myslíte o následujících dámách, respektive o tom, jak se nalíčily?

Daniela Peštová
Hodnocení: 85 %

Daniela nedávno porodila třetí dítě a už se zase zapojila do společenského života. Proč také ne, vypadá svěže a je znát, že o sebe dbá. Kdysi někde uvedla, že jí ke stále mladistvému vzhledu pomáhá dvakrát týdně si udělat peeling obličeje a dostatečný přísun tekutin.

Daniela v tomto případě vsadila na jednoduché líčení, kdy použila jen řasenku a lesk na rty.

magazin.cz


Martina Balogová
Hodnocení: 55 %

Martina se vrátila ke své původní tmavé barvě vlasů a navíc vlasový porost oživila šik mikádem. Za to získává bod.

Co se líčení týče, má stále mezery. Rtěnka lehce do oranžova může za to, že její zuby vypadají hodně žluté, na lesklou - mastnou pleť měla použít pudr a nejhorší nakonec je tvar obočí. Rozhodně se jí nepodařilo ho vytvarovat do přirozeného oblouku, naopak to, co by mělo být dominantou obličeje, jí vykouzlilo jakýsi přiopilý, přidrzlý výraz zlé čarodějnice…

magazin.cz


Monika Absolonová
Hodnocení: 75 %

Monika má stále problémy se svým nosem. Před časem podstoupila plastickou operaci, která měla upravit jeho tvar, bohužel zpěvaččino tělo se rozhodlo protestovat, a tak se jí nový nos mírně zdeformoval. Podle všeho se chystá na další operaci, která snad už dopadne dobře.

Výrazného líčení má z představení a koncertů zřejmě dost a v soukromí volí spíše jednoduchý make-up čítající jen tužku na oči a řasenku.

magazin.cz

Nicol Štíbrová
Hodnocení: 75 %

Nicol se konečně zbavila těch pár chloupků, které jí rašily na kořeni nosu, rozhodně to prospělo linii obočí. Mladá herečka svá velká kukadla zvýrazňuje ještě více trsy umělých řas. Na líčka použila jen jemnou broskvovou tvářenku, víc ani mladá tvářička nepotřebuje.

magazin.cz


Zuzana Jandová
Hodnocení: 75 %

Zuzana vsadila na šťavnaté barvičky. Zejména na barvy rtěnky a tvářenky, které spolu skvěle ladí. Příště by to chtělo obličej poprášit vrstvou pudru, který zamezí přehnanému lesku mastné pleti. Nejsem si jistá účesem a la učesaná neučesaná, který je jistě nepraktický tím, že brání ve výhledu...

magazin.cz


Květa Fialová
Hodnocení: 100 %

Paní Fialová je jednoduše krásná žena. Kladně hodnotím, že ani ve svém věku nerezignovala a dbá o sebe. Pleť má téměř bezchybnou, pomněnkově modré oči orámovala lehce řasenkou a rty zvýraznila jasně červenou rtěnkou. Smekám!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 141