Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Shutterstock

Žhavá Megan Fox. Padnete z ní na zadek

Před pár dny byly v Los Angeles předány další filmové ceny (MTV Movie Awards 2009).

Ani tahle parádička se neobešla bez krásek v perfektních róbách, nagelovaných metrosexuálů a pořádného skandálu (známý komik Sacha Baron Cohen, kterému není nic svaté, přistál zadnicí přímo na obličeji tvrďáka Eminem). To, kdo komu nechtěně políbil pr…, teď necháme stranou a zaměříme se radši na hadříky. Která z přítomných VIP koček byla nej?

Hayden Panettiere
Hodnocení: 90 %

Drobná herečka, známá z megaúspěšného seriálu Hrdinové, přesně trefila střih svých šatů. Černé mini odhalily její skvěle tvarované nohy a odvedly pozornost od ploššího hrudníku, který supluje řasení horního dílu modelu.

Lodičky s mírně otevřenou špičkou už doufám vlastníte také. Letos se nebojte barev a vsaďte na neonové, které co nevidět zaplaví ulice.

magazin.cz

Miley Cyrus
Hodnocení: 85 %

Další hvězdička, která zrovna září na americkém nebi, je Miley Cyrus alias Hannah Montana. Herečka vsadila na svůj dívčí půvab a sladila s ním nejen decentní střih šatů, ale i jeho světlounce lila barvičku. A aby té usedlosti nebylo přece jen moc, navlékla na sebe hromadu šperků a oči nalíčila v dramatickém kouřovém stylu. Paráda!

magazin.cz

Paris Hilton
Hodnocení: 50 %

Paris má jediné štěstí, že jí není osmdesát a tak ještě stále nemusí připadat všem trapná, ale najde se i někdo, kdo pronese, že je roztomilá a nebo dokonce šik. Její přeslazený styl už začíná být nudný a obehraný včetně naprosto mimo účesu.

Paris je důkazem toho, že vkus si nikdo ani deseti hotely nekoupí.

magazin.cz


Megan Fox
Hodnocení: 99 %

Tahle dračice v poslední době nenechává téměř nikoho chladným. Odborníci jí předurčují velkou kariéru a dokonce se o ní začíná mluvit jako o nástupkyni Angeliny Jolie. Černobílé mini šaty pouzdrového střihu odhalily její předpisové křivky. Šťávu všemu dodaly sexy páskové boty na jehlových podpatcích.

magazin.cz

Sienna Miller
Hodnocení: 65
%

Rozhodně bych si dovolila tvrdit, že Sienna mívá i lepší dny. Lahvově zelené šaty upozornily na povolené bříško a ani výrazné ramenní vycpávky ničemu nepomohly. Jedničku ale dostává za super psaníčko do ruky a páskové střevíce.

magazin.cz

Ashley Tisdale
Hodnocení: 85 %

Ashley výrazně pomohlo, když si nechala ztmavit vlasy – je z ní teď podle mého šik baba. Jednoduchý model přepásala výrazným páskem a hlavně doplnila trendy botkami. A ani záplava náramků na jedné ruce není k zahození. Inspirujte se!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 671