Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Chytrá podprsenka. Pozná sexuální vzrušení

Na světě je chytrá podprsenka. Co umí? Prý zázraky. Když se žena cítí sexy a je vzrušená, podprsenka dokáže „zvětšit“ objem jejích ňader a pěkně je vytvarovat.

Jak to celé funguje? Podprsenka si dokáže zjistit změny v tělesné teplotě, znamenající sexuální vzrušení. Pokud je zaznamená, přimáčkne prsa k sobě a vytvoří dojem plnějšího a sexy dekoltu podobně jako standardní push-up podprsenka.

 

Když touha ženy ochladne, podprsenka to opět rozpozná. Vestavěná paměť uvolní košíčky a prsa se vrátí do původní polohy, tvrdí slovinští vynálezci této pomůcky při svádění.

 
Byla to náhoda

Návrhářka Suzana Gorisek ze slovinské firmy na výrobu spodního prádla a plavek Lisca říká: „Výhodou této podprsenky je to, že se mění společně s ženským tělem. A navozuje zcela přirozený pocit.“

 

K objevu sexy efektu došlo víceméně náhodou. Vynálezci zkoušeli vyrobit podprsenky adaptující se na změny povětrnostních podmínek. To samozřejmě nové podprsenky také dokážou, automaticky se přizpůsobí různým teplotám a poskytnou tak ženám dobrou službu bez ohledu na to, kolik je venku stupňů.

magazin.cz

 

V košíčcích podprsenky je umístěna speciální pěna s pamětí, která mění konzistenci na základě teploty ňader. V momentu, kdy teplota roste, pěna se upevňuje a vyzývavě tvaruje poprsí.

 
Vykulení zákazníci

„Je zdravější než běžná podprsenka, protože vždy perfektně padne,“ uvedl mluvčí firmy, která chce svou novinku prodávat v přepočtu za zhruba 800 korun. „Zájem je obrovský, ale stále hledáme distributory v největších evropských zemích,“ doplnil mluvčí.

 

Měnící se podprsenky se již předvedly světu na největším evropském veletrhu spodního prádla v Paříži. Tam budily velkou pozornost mezi vykulenými zákazníky. Nyní se chystají vtrhnout do módních center světových metropolí poté, co byly podrobeny posledním testům na tělech modelek.

 

Lisca patří k největším výrobcům spodního prádla ve východní Evropě a věří, že se svým nejnovějším zbožím nazvaným Smart Memory Bra se bez problémů prosadí i v té západní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 267