Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Monika Absolonová / foto: Korzo

Nejsou to krásky, ale snaží se

Pět následujících dam má jedno společné: nejde o typické krásky, které by svým vzhledem splňovaly přísná módní pravidla.

Každá má „něco“, co neodpovídá standardu a někdo by mohl říct, že je dotyčná díky tomu nehezká. Důležité ale je si uvědomit, že nás rozdíly dělají jedinečnými a že je jen na nás, jestli se budeme kvůli vysokému čelu, výrazným vráskám, vychrtlosti, velkému nosu či přísnému výrazu v obličeji utápět v mindrácích či pozvedneme naši jedinečnost na odiv a budeme se k ní hrdě hlásit.

Iva Pazderková
Hodnocení: 85 %

Blbá blondýna Iva kdesi prohlásila, že s ní prodavačky začaly komunikovat až v momentě, kdy si své přirozeně tmavé vlasy odbarvila na platinovou blond. Nešel z ní prý takový strach a okolí už se tedy nebálo ji oslovit…

Teď jde na to Iva fikaně, své přísné rysy v obličeji zjemňuje blonďatými velkými vlnami a jemnými barvami oblečení. Tílko s andělíčky doplnila zlatým bolerkem a zlatými šperky. Tetování mezi prsy je zřejmě vzpomínka na divoké mládí.

magazin.cz


Martina Pártlová
Hodnocení: 80 %

Už během jejího působení v pěvecké soutěži Česko hledá SuperStar zlí jazykové poukazovali na její výrazné vrásky, které jí dělají o několik let starší. Martina se ale nenechala zahnat do kouta a dál se s radostí a vervou sobě vlastní usmívá.

Podstoupila ale přece jen jeden plastický zákrok a sice odstranění vaků pod očima. Inu, posuďte sami, jestli se operace zdařila. Perfektní kombinace třásňových šatů a kožené bundičky k Martině padne jako ulitá.

magazin.cz


Michaela Dolinová
Hodnocení: 70 %

Čerstvě vdanou Michaelu si média v poslední době dobírala pro její extrémně vyhublou postavu. Moderátorka a herečka se ale nechala slyšet, že být hubená ji baví a já dodávám, že by jí mohla nejedna dvacítka s vyvaleným pupkem v krátkém triku závidět.

Míša si díky své štíhlosti může dovolit obléci téměř cokoli, limitovat jí může pouze věk, ale mám dojem, že to je to poslední na co při oblékání myslí. Sportovní minišaty zkombinovala odvážně s rudým topem a černým legínami a k tomu všemu nazula lakované střevíce. Trochu mišmaš, ale výsledek vcelku ujde.

magazin.cz


Edita Hortová
Hodnocení: 40 %

Edita svého času uspěla v soutěži krásy a tak by se dalo očekávat, že je jednoduše krásná. Já si ale myslím, že v jejím případě nejde o typickou krásu, ale že má zajímavé rysy podobně jako třeba Tereza Maxová.

Editina variace na odstíny hnědé se bohužel vůbec nepovedla. Tolik různých barev, i když zdánlivě se stejným základem, se navzájem tluče a výsledek je překombinovaný a navíc všemu nasadila korunu černá kabelka…

magazin.cz


Monika Absolonová
Hodnocení: 95 %

Monika na sobě už léta pracuje – nejdříve se zbavila záletného manžela, pak radikálně zhubla, prosvětlila si vlasy a nechala upravit nos.

Výsledek rozhodně stojí za to a Monika vyloženě roste do krásy. Černé pouzdrové šaty odhalují její štíhlé pružné tělo, síťované punčochy jsou hit, psaníčko do ruky na večerní akci samozřejmostí a rudé nehty všemu dodaly šmrnc.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 315