Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Andrea Verešová / foto: Korzo

Andrea Verešová je opět sexy štíhlá

Na přehlídce hollywoodských šperků předvedla Andrea Verešová svou nově získanou sexy postavu.

Slovenská modelka Andrea Verešová se poprvé od druhého porodu syna Daniela Tobiase objevila ve společnosti ve skvělé formě. Vděčí za to prý genům a také poporodním cvikům docenta Antonína Pařízka, gynekologa z Všeobecné fakultní nemocnice v Pra

Spolu s vítězkami České Miss předvedla Andrea kolekci "oscarových" diamantových šperků italské značky Damiani. Přítomným divákům se pochlubila nejen skvostnými šperky za více než půl druhého milionu korun, kterými se před ní ozdobila Sharon Stoneová, ale také bujným poprsím a plochým bříškem.

"Vůbec nevím, jak je možné, že jsem tak rychle zhubla. Asi matka příroda," svěřila se smíchem Korzu.

magazin.cz

"Se shazováním poporodních kil jsem neměla žádný problém. Asi nejvíce mi pomohlo, že jsem se musela starat hned o dvě děti a manžela zároveň. Pak už nezbývá na nic jiného čas," tvrdí Verešová.

V červenci 2007 porodila modelka manželovi, právníkovi Danielu Volopichovi, své první dítě, dcerku Vanessku. Ani tehdy neměla s kily navíc po porodu problém. S váhou šla okamžitě dolů. Teď ale nenechala nic náhodě a vše si ještě pojistila.

"Snažím se teď trochu cvičit. Ale jsou to samozřejmě jenom doporučující cviky po porodu z knihy docenta Antonína Pařízka, který má dobré návody, jak se cítit dobře a být brzy ve formě. Díky jeho radám mám teď už prakticky veškeré svaly v těle zpevněné," chlubí se modelka.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 240