Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taťána Kuchařová / foto: czechmodels.cz

Miss World Kuchařová: móda z blešáku

Někdejší Miss World Taťána Kuchařová dbá na svůj zevnějšek celých dvacet čtyři hodin.

Oblečení na společenské akce si pečlivě vybírá a ani doma by ji nikdo nepřistihl v ošuntělých kalhotách nebo ve vytahaném triku. A přitom za módu dvacetiletá kráska téměř vůbec neutrácí. Díky bleším trhům!

 

"Módní firmy i návrháři mi většinou oblečení zapůjčují a nemůžu si stěžovat, že bych neměla z čeho vybírat. Při mém postavení si ani nemohu dovolit jít někam ve stejných šatech. Takže je to opravdu určitá výhoda," přiznává s úsměvem Taťána Kuchařová.

magazin.cz


Zároveň však uvádí věci na správnou míru. "Vůbec to neznamená, že bych se pohybovala jen v módních salonech. Když mám čas, zajdu moc ráda na bleší trhy v Miláně nebo v New Yorku. Dají se tam najít úžasné věci na sebe," líčí nadšeně žádaná modelka a prezidentka soutěže MISS ČR.

Pod palbou módní policie
Krásná dlouhovlasá blondýna, kterou několikrát módní policie kritizovala, že se obléká na svůj věk příliš usedle, přiznává, že extravagantní modely ji nelákají.

magazin.cz


"Ve výběru jsem značně konzervativní. V létě se ale určitě trochu odvážu. Mám sice ráda pastelové tóny, ale už se těším i na jasné barvy, miluji třeba tyrkysovou, a ta k létu určitě patří," prozrazuje Taťána.


A co nosí Taťána doma? "Nejraději mám krátké kalhoty a tričko. V takovém oblečení se cítím naprosto skvěle," dodává Kuchařová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 852