Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejkrásnější ženské jsou chlapi!

Pozor, pozor! Ještě než se pánové rozhodnete sbalit roštěnku, pořádně si zjistěte její minulost. Abyste náhodou nenarazili na bývalého chlapa... Nevěříte?

Uvězněné v mužském těle
Narodili se jako kluci. Ale povědomě cítili, že jsou vlastně ženy – líbili se jim ženské šaty, šminky i ženské problémy... Jenže, co dělat, když jste chlap a k ženským křivkám vám schází podstatně dost centimetrů? Pak nezbývá, než se svěřit do péče plastického chirurga a doufat, že si s vaším tělem „nějak poradí“.


Chlapi jako modelky

Jak je vidět, někteří plastičtí chirugové jsou šikovní a dokáží s chlapíků vyrobit úžasné baby, kterým by mohla i leckterá (od přírody) žena závidět. Aby ne – která z nás má tak krásné husté vlasy, dokonalou postavu a dlouhé řasy? Ani na obličeji není moc poznat, že jde o rodilé muže. Rysy krásek jsou jemné a „ryze ženské“.


Ach, ty vousy!
„Jedinou věcí, která mě otravuje, je holení,“ říká Susan (bývalý John) a pokračuje: „I když poctivě beru hormony, vousy mi pořád rostou. Dá mi docela dost práce udržovat si pleť jemnou.“ Takže, pánové, pozor - jakmile na pleti své přítelkyně ucítíte jemné škrábnutí, možná jste si vybrali některou z těchto půvabných slečen...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 106