Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bezbolestná liposukce / foto: Slim&Go

Vyzkoušeno! Bezbolestná liposukce: hubnutí, které funguje

Vyzkoušeli jsme bezbolestnou liposukci. A opravdu funguje!

Představa chirurgické liposukce nepřichází v úvahu, dobrovolně se nechat řezat, to opravdu ne. Několikrát jsem však slyšela o bezbolestné liposukci ultrazvukem. Jsem tedy, co se týká těch zaručených revolučních metod, celkem nedůvěřivá. Nicméně, proč hned zavrhnout to, co jsem nikdy nevyzkoušela. Stačilo do vyhledávače na internetu napsat ono tajemné sousloví bezbolestná liposukce a prostudovat nabídku.

magazin.cz

Slim&Go
Nakonec jsem si vybrala Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO. Jejich internetové stránky www.slimngo.cz mě zaujaly už na pohled, informace vyčerpávající, dokonce zde nechybí ani instruktážní video.

Objednávám se telefonicky, a jak mám ve zvyku, už recepční častuji mnoha všetečnými otázkami.

magazin.cz

Den D
Působí to tu na mne opravdu příjemně a útulně. Jak se dozvídám, centrum je úplně nové, stejně jako všechny stroje, té nejvyšší řady, se kterými zde pracují.

Pak už přichází „moje“ masérka Nikol. Nejprve od ní dostávám k vyplnění zdravotní dotazník a následně jsem seznámena s tím, co mě čeká. Vybrala jsem si partii „zadeček a stehna“ a jsem docela zvědavá, zda mě viditelný úbytek čeká opravdu již po prvním ošetření, jak je slibováno.

Nikol mě nejprve přeměřuje. Jako první přichází na řadu lymfatická masáž. Pak už mi masérka na zadeček nanáší vodivý gel a po něm přejíždí ultrazvukovou sondou. Nic mě při průběhu ošetření nebolí, ani nepálí. Spíše mi to připomíná příjemnou hřejivou masáž.

magazin.cz

Kavitace
„Kavitace nebo-li bezbolestná liposukce 3. generace je založena na ultrazvukové technologii, která narušuje podkožní tukové buňky. Tuk prochází metabolickými přeměnami a spolu s vodou ho tělo využije jako zdroj energie. Volné mastné kyseliny zpracují játra, stejně jako se to děje u jídla. Působením ultrazvuku buňka praskne a tuk se pak přes játra a ledviny dostává do lymfatického systému a klasickou cestou, močí, se vyloučí z těla ven.“

Ošetření, jak už vím z internetových stránek www.slimngo.cz, má trvat maximálně 40 minut. Po kavitaci jsem si mohla vybrat z několika druhů zábalů. Masérka mne zabalí nejprve do fólie a pak se oblékám do speciálních drenážních kalhot. Kalhoty se nafukují a zase vyfukují a já mám pocit, že snad vzlétnu.

magazin.cz


Happy End

A je to tady! Docela jsem trémou rozechvělá. Po uplynutí lymfodrenáže totiž přichází na řadu ono toužebně očekávané přeměřování. Chvilka napětí. Skvělé! Mám přes zadeček o dva centimetry méně a přes každé stehno potom o centimetr a půl. Ne, že by to tedy bylo na pohled úplně znát, ale jakmile jsem si oblékla džíny, okamžitě jsem to pocítila, jsou mi volnější.

Masérka Nikol se potutelně usmívá, asi nad mým jásáním, a připomíná mi, že stejně jako před zákrokem bych měla zachovat a dodržovat pitný režim po nadcházejících několik dní na 2 a půl litrech tekutin, což mi problém nečiní, jsem na to zvyklá. Mám se vyvarovat alkoholu a omezit kávu a černý čaj, a samozřejmě preferovat lehčí jídla. V průběhu týdne prý mají po proceduře stále ještě odcházet tuky z těla ven. Což se také stalo, neboť zhruba po pěti dnech zjišťuji, že šly dolů ještě další dva centimetry. Takže co dodat závěrem? Přiznávám se, jsem opět objednaná. Dopřeji si ještě proceduru partie „bříško a boky“.

Spokojená klientka SLIM & GO Petra Z.

Více informací najdete zde.

Podívejte se, jaké má zkušenosti s bezbolestnou liposukcí Agáta Hanychová:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37