Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taylor Momsenová / foto: poponthepop.com

Taylor Momsenová: Šu*ala jsem kněze, ale děvka nejsem

Mladičká herečka a zpěvačka Taylor Momsenová se zoufale snaží proniknout do médií, ať to stojí, co to stojí. Jde na to tak, že se pokouší provokovat ještě víc než Lady Gaga.

Posledním výstřelkem Momsenové, kterou si diváci mohou pamatovat jako holčičku Cindy Lou Who z pohádkového filmu Grinch či z rodinného filmu Superpes, je její sdělení v rozhovoru pro novozélandský rozhlasový pořad: "Byla jsem vychovávaná v katolické víře," kdy vzápětí dodala: "A jednou jsem šu*ala kněze."

Sympatie, nebo opovržení?

U toho však tato rádoby bohémka nezůstala a v rozhlase pohovořila i o svých nejintimnějších chvilkách v soukromí. Momsenová totiž nezastírá slabost pro svůj vibrátor a říká o něm: "No, nemluví ke mně, takže to ve skutečnosti není ten nejlepší přítel." A pokračovala: "Nejsem děvka jenom proto, že masturbuju, a se*u na ty, kteří si to myslí. Myslím, že by ženy měly mít stejnou příležitost k sebeukájení jako muži."

Momsenová, kterou paradoxně známe hlavně z filmů pro děti, vypadá na mladou rebelku, jež si ovšem nevidí do úst. Otázkou je, zda si tím získá sympatie nebo spíš opovržení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34