Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Lily Allen Music

Lily Allenová přiznala těhotenství

Už je dokonce ve čtvrtém měsící.

Po měsících spekulací zpěvačka Lily Allenová konečně potvrdila, že je na počátku čtvrtého měsíce těhotenství. Otcem je její přítel Sam Cooper.

\"S ohromným potěšením vám mohu potvrdit, že Sam a já čekáme naše první dítě. Jsme naprosto nadšeni,\" řekla Lily reportérům listu The Sun.

Zpráva o těhotenství mnohé příliš nepřekvapila; zpěvačka během léta zrušila řadu koncertů a mluvila o tom, že chce kariéru trochu utlumit a věnovat se rodinnému životu.

I její otec Keith Allen se podřekl a novinářům přiznal, že si jeho dcera chce od showbusinessu odpočinout.

Lily měla v minulosti v lásce smůlu, ale Samem, který vede firmu bytových architektů, je nadšená.

"Není nijak ohromen tím, co dělám. Dřív jsem třeba chodila s mužskými, kteří se před odchodem z domu kontrolovali v zrcadle déle než já. Z toho se mi dělá špatně, protože je mi jasné, že o mne vlastně nemají zájem. Sam se ke mně chová jinak. Říká, že se o mne bude starat už napořád," dodala zpěvačka.

V roce 2008 Lily otěhotněla s Edem Simmonsem, zpěvákem skupiny Chemical Brothers.

O dítě ale tehdy přišla. Tentokrát je proto mimořádně opatrná, zrušila vystoupení na různých festivalech a těhotenství odmítla potvrdit až do konce prvního trimestru.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6