Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominique Cottrezová / foto: repro The Sun

Zrůda! Pozabíjela osm svých dětí

Celá Francie žije otřesným případem.

Pětačtyřicetiletá Francouzka Dominique Cottrezová se přiznala k tomu, že postupně pozabíjela osm svých nově narozených dětí. Už prý žádné další nechtěla.

Našly se kosti
Cottrezová pracovala jako pomocnice v nemocnici a má dvě odrostlé dcery. Nyní za svůj zločin čelí doživotnímu vězení. Novorozeňata zabíjela v průběhu uplynulých dvaceti let.

Děti systematicky škrtila. Přitom si mohla nechat od doktora předepsat antikoncepci. Nikdy tak ale neučinila.

Ačkoliv byla Cottrezová osmkrát těhotná a osmkrát také porodila, policii tvrdila, že její manžele Pierre-Marie o ničem nevěděl. To je ale velmi nepravděpodobné a muž tak byl rovněž zadržen.

Na celou záležitost se přišlo tak, že noví majitelé někdejšího domu Cottrezových našli na zahradě zakopány pytle, ve kterých byly malé kosti. Policie už si dala věci rychle dohromady.

Oblíbení vrazi
Cottrezovi byli přitom v sousedství velmi oblíbení. Matka vražedkyně pro sousedy pravidelně pořádala nejrůznější večírky.

Nikdo ze sousedů prý nezpozoroval, že by korpulentní Cottrezová byla těhotná – natož tolikrát.

Otřeseni jsou nejen sousedi, ale celá Francie. Čas od času se sice bohužel přihodí, že matka zabije své dítě. Ale takto systematicky a často, to se jen tak nevidí.

Dominique Cottrezová se podrobí psychiatrickému vyšetření, které má určit zda je způsobilá a z jakého popudu jednala.

Někteří psychiatři soudí, že mohla chtít být těhotná, ale že děti nechtěla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 114