Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Exmilenka Mareše má nového přítele. Fotbalistu!

Exmilenka Leoše Mareše Gabriela Dvořáková zažívá opravdu skvělé období.

Přestože se začínající vztah snaží utajit, jde o fotbalistu Marily Votice Jakuba Malinu.

Vztah s Marešem definitivně skončil, když se moderátor objevil na filmovém festivalu v Karlových Varech s novou přítelkyní, modelkou Hankou Svobodovou.

Taky Gábina si nedala moc na čas a začala se poohlížet po novém objevu. Stal se jím právě zámožný fotbalista, jehož otec vlastní za Prahou rozsáhlé sídlo.
 
Jediné, co modelka zatím neví je, jak bude vztah po prázdninách pokračovat. Studuje totiž prezenčně školu v Českých Budějovicích.

"Mám ve škole prezenční studium, což je trochu problém. Mimo prázdniny tam od rána do večera musím být a do Prahy tak dojíždím," svěřila se modelka Korzu.

To jí prý značně komplikuje i práci, které má teď docela hodně. Nedávno například nafotila kalendář oblečení a plavek pro návrhářku Danu Dobřichovskou a nezahálí, ani co se týče módních přehlídek.

"Přehlídky samozřejmě nemám denně, ale nějaké nabídky tady jsou. Jezdím různě po republice," prozradila.

Jako ještě poměrně neznámá modelka nafotila také snímky pro pánský časopis Playboy. Hodně se spekulovalo o tom, že za to mohla i popularita, kterou získala díky Leoši Marešovi. Ona s tím tak úplně nesouhlasí.

"Mě samozřejmě těší, že jsem tu nabídku dostala. A přestože to určitě bylo i částečně kvůli Leošovi, protože ta kauza s ním byla opravdu veliká, úplně poprvé jsem ji dostala ještě před tou kauzou. Tehdy jsem ji ale odmítla. Pak přišla nabídka podruhé, a to už jsem ji přijala," vysvětlila Gábina, která je ráda, že vztah s moderátorem už je minulostí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31