Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: GQ

Orlando Bloom se tajně oženil s Mirandou Kerrovou

Anglický herec Orlando Bloom si vzal svou přítelkyni, australskou supermodelku Mirandu Kerrovou. Na přísně utajenou svatbu pozvali jen pár příbuzných a přátel.

Po svatbě utekli
Hvězdný pár momentálně žije v Los Angeles, kde se i vzali. Proslýchá se, že Orlando žádal Mirandu o ruku dvakrát, než souhlasila. Minulý měsíc se ale konečně zasnoubili a Australanka nelenila a s maminkou se vydala obhlížet místní kostely.

Oba novomanželé se přiklánějí k buddhismu; i to je zřejmě vedlo k rozhodnutí uspořádat jen malou, intimní svatbu. A aby unikli pozornosti médií, hned po obřadu odjeli na svatební cestu.

Nevěsta to provalila
Šťastnou událost zřejmě chtěli utajit zcela, ale nevěsta se podřekla. Manažerům luxusního obchodního domu David Jones, pro něž měla fotit reklamní kampaň, se omluvila s tím, že "bude pryč".

A když novináři začali po důvodu nepřítomnosti pátrat, mluvčí páru podle informací listu Daily Mail nakonec potvrdil, že důvodem plánované absence je svatba.

Orlando se s krásnou brunetou seznámil na módní přehlídce v New Yorku v roce 2006. Brzy poté spolu začali chodit, ale dlouho trvalo, než se Miranda rozhodla, že Orlando je pro ni opravdu ten pravý.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17