Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejvíce sexy superhrdinky!

Fakt sexy holky z komiksů.

Superhrdinové jsou obvykle mužského pohlaví. Tihle borci mají nejrůznější schopnosti, obrovskou sílu a silné morální cítění. Když je superhrdinkou žena, musí být především hodně sexy, aby se chlapům líbila. Protože holky komiksy nečtou…

Catwoman

Původním povoláním protivnice i společnice Batmana vybavená bičíkem. Později se rozhodla proti zlu bojovat na vlastní pěst.

magazin.cz

Wonder Woman
Takzvaná Wonder Woman je asi nejstarší americkou superhrdinkou. Má neviditelné letadlo, nezničitelné náhrdelníky a také laso pravdy, které prakticky znemožňuje ji podvést.

magazin.cz

Invisible Woman
Jedna čtvrtina komiksové party Fantastická čtyřka. Odjakživa byla sexy, ale když se jí ve filmu zhostila Jessica Albaová, dostala nové grády.

magazin.cz

Black Widow
Tahle ruská rusovláska dokáže své protivníky zhypnotizovat a stejně tak dobře rozstřílet. Přitom stále vypadá sexy.

magazin.cz

Vampirella
Opravdová femme fatale. Na první pohled má tahle žena nadpřirozenou sílu, a nejen to – dokáže se změnit v upírku!

magazin.cz

Power Girl
Tahle dívka je první Supermanovou sestřenicí. Což je pro Supermana docela špatná zpráva, protože s příbuzenstvem si začít nemůže…

magazin.cz

Mystique
Nu dobrá, Mystique je sexy trochu úchylným způsobem. Má však schopnost vzít na sebe jakoukoliv podobu, což lechtá fantazii.

magazin.cz

Elektra
Sexy kočka v červeném, se kterou má pletky samotný Daredevil. Tahle holka se o sebe ale dokáže postarat sama. Stylem boje připomíná ninju.

magazin.cz

Rogue
Docela nebezpečná dívka. Koho se dotkne, toho sílu, vzpomínky i duševní schopnosti absorbuje.

magazin.cz

Silk Spectre II
Stylová superhrdinka z komiksové ságy Watchmen. Její největší zbraní je její krása.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44