Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Mejdan pro ufony. Zúčastněte se!

Cítíte se občas jako ufon/ka? Pak toho využijte a rozjeďte se na roswellský UFO festival!

Bacha, UFO je mezi námi!
Věříte na UFO? V americkém městě Roswell na ně věří všichni. Kdysi se prý tady zjevili „mužíci z jiné galaxie“ a od té doby sem přicházejí různí badatelé, vědci a čmuchalové, aby o nich zjistili něco víc.

Je těžké zjistit, jestli se skutečně jednalo o UFO, nebo to celé byl výplod lidské fantazie. Každopádně roswellští na své ufony vzpomínají a pořádají na jejich počest každoroční UFO festival. Ten letošní proběhl právě před pár dny...

magazin.cz

Tak trochu „mimo“
Jak takový ufonský mejdan vypadá? Dá se říct, že je to takový místní karneval, kde všichni učinkující vypadají tak trochu „mimo“ - zkrátka mimozemšťansky.

K vidění jsou mutanti Spielbergova hrdiny „E.T.“, podivné ženštiny s mnoha končetinama nebo různé stříbrné, zlaté či igelitové bytosti se zvláštním výrazem ve tváři.

magazin.cz

Velká vesmírná soutěž
Na UFO fesťáku se soutěží v mnoha kategoriích: 1) Nejlepší mimozemšťan přicházející nebo přijíždějící na nějakém stroji. 2) Nejlepší UFO. 3) Nejlepší „mimo“-scénka, kterou si za 90 sekund střihne jedinec nebo skupina mimozemsky vyhlížejících účinkujících.

Chcete se i vy zúčastnit této vesmírné party? Pak musíte počkat na příští rok. Do té doby můžete zdokonalovat svou ufonskou identitu k naprosté dokonalosti.

magazin.cz

Výhra nejasná
Jediným zádrhlem na celé věci je výhra. Jakou vítěz dostane odměnu zatím pořadatelé nezvěřejnili. Snad se to včas objasní a cena nezůstane „ve hvězdách“.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25