Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Alapažský čistokrevný buldok / foto: celysvet.cz

Buldok zařadil zpátečku a přejel svého pána

Co asi páníček pejskovi provedl?

Američan Christopher Bishop spokojeně ležel pod vozem a hledal, odkud mu teče olej. Absolutně netušil, co se stalo, když se jeho fordka dala do pohybu a přejela mu přes levou stranu těla. Vůz totiž rozjel jeho buldok.

Auto bylo nastartované, automatická převodovka v poloze neutrál, dveře byly otevřené… A Bishopův buldok Tassey se chtěl projet.

Naštěstí bez zranění
Naskočil dovnitř a podařilo se mu zařadit zpátečku. Jak uvádí list Hernando Today, amatérský mechanik měl ohromné štěstí. Kola se mu sice převalila přes část těla, ale neutrpěl žádné vážné zranění. Vozidlo se mu dokonce podařilo zastavit, než se stačilo probourat přes plot k sousedům a napáchat další škody.

Po této šokující příhodě se šel Christopher posadit a uklidnit do obýváku. Trvalo dalších šest hodin, než zavolal lékaře. Tvrdí totiž, že "nemá rád doktory". Lékař mu ale naštěstí potvrdil, že žádné vážné zranění neutrpěl. Zato Tassey měl ještě dlouhou dobu provinile sklopené uši.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19