Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chlap s nejšílenějším piercingem rtů!

Držet pusu a krok? Tak přesně tohle Brazilec Rafa Gnomo odmítá. Nechce být jako ostatní – a tak si nechal svérázným způsobem znetvořit rty...

Chlapík s proříznutou pusou
Původně se jmenuje Rafa Mendes, ale říká si Rafa Gnomo. Je mu 23 let a patří mezi výrazné postavičky brazilského města Sao Paulo. Kdo by neznal chlapíka s pěkně „proříznutou pusou“? Rafa je zde díky ní pěkně populární.



Krása nesmírná
Kdo ví, co vzniklo dříve – jestli jeho tetování (má ho po celém těle, ale nejvíce upoutává pozornost na obličeji) nebo jeho prazvláštní úprava rtů – které si nechal „odborně“ proděravět a pyšně v nich nosí piercing, který nezasvěcenému divákovi připomíná obrovský bílý puk. „Že je to ošklivě?“ kroutí hlavou Rafa. „Mně to přijde krásné!“ komentuje svůj neobvyklý zevnějšek.



Bolest, to je slast
Co si musel Rafa pro svou krásu vytrpět, ví jen on sám. Tetování je proti samotnému obřímu piercingu, asi jen „čajíčkem“. Rafa se ale netají tím, že má bolest rád. Proto se nechal vyhecovat k nebývalému výkonu – visel pouze za kůži na zádech ve výšce padesáti metrů!

Pro Rafu byla tato zkušenost unikátní. A to i přesto, že denně „chodí se svou kůží na trh“ - pracuje totiž jako redaktor a některé jeho názory na společenská tabu jsou pro mnoho čtenářů neskousnutelná.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 266