Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

V Japonsku frčí boule! Na hlavě!

Víte, jak poznáte moderního Japonce? Bude mít na čele pořádnou bouli!

Boule ze slané vody...
Tak tyhle boule nejsou jen tak ledajaké – je to japonská specialitka! Říká se jim „saline inflation“ - v českém překladu to může znít jako „slané nafouknutí“. O co jde?

Představte si, že je vám do vybraných partií vpíchnutá speciální slaná látka, která se skládá z 0,9 % sterilní slané vody. Výsledek? Požadovaná část těla se vám zvětší, tedy nafoukne.

magazin.cz

Kopeček nebo kobliha?
Není divu, že si slanou specialitku užívají lidé, kteří si chtějí bleskurychle zvětšit prsa nebo penis. Účinek trvá jen několik dní, ale prý stejně stojí za to.

V Japonsku na pohlaví nebo dekolt kašlou a nechávají si slanou vodu vpíchávat tam, kde je to nejvíc vidět – do obličeje.

Novým hitem jsou právě boule na hlavě. Mají různý tvar – buďto klasicky kulaté, nebo mohou být i uprostřed „stlačené“ a připomínat americkou koblihu nebo bagel.

magazin.cz

Boule forever
Nejvíce těchto hlavounů s boulemi můžete potkat v tokijském klubu „Department H“, kde si omladina nechává své boule zvěčňovat dalšími vpichy. Věří totiž tomu, že když si slanou tekutinu budou dopřávat pravidelně, její účinek začne být trvalý. Někteří jsou totiž tak zamilovaní do své „hračky“, že ji ještě zdůrazňují barvami na jídlo.

No nemáte chuť si něco takového vyzkoušet?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100