Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Salma Hayek / foto: Archiv

VIDEO: Hysterický záchvat Salmy Hayekové

Vyděšená Salma Hayeková utíkala v přímém přenosu před hadem.

Většina z nás se něčeho bojí. Herečka Salma Hayeková měla tu smůlu, že její fobii zachytily kamery. K incidentu došlo během rozhovoru pro televizi.

Salma zrovna společně s Mayou Rudolphovou a Marií Bellovou v interview pro Extra TV hovořila o svém novém filmu Grown Ups. Všechno šlo dobře až do momentu, kdy si všimla plazícího se hada. Naprosto nad sebou ztratila kontrolu.

Udělejte něco!
Ačkoliv měla vysoké podpatky a těsné šaty, bleskově vyrazila ze své židle a skočila na křesílko kolegyně Rudophové. Přitom křičela: "Dělejte někdo něco! Nééé!"

Její nefalšované zděšení podle CBS strhlo i Marii Bellovou. Obě divy se navěsily na křehkou židličku třetí pozvané herečky. Hayeková děsem skoro plakala a tvrdila, že to určitě byla krajta. Byla tak mimo, že ji kolegyně začaly uklidňovat, ačkoliv se samy bály.

Škoda že u toho nebyl jejich herecký kolega Samuel Jackson. Možná by se rozpomněl, jak s plazy zatočil ve filmu Hadi v letadle.

Podívejte se na záznam:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47