Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: vogue.de

Victoria Beckhamová chce přibrat. Jí jen ovoce a žvýkačky!

Bývalá Spice Girl, dnes módní návrhářka Victoria Beckhamová, si při focení ráda něco zakousne. Objednává si velké množství ovoce, ale trvá na tom, že se nesmí mísit.

Štíhlá manželka fotbalisty Davida Beckhama se prý snaží trochu přibrat na váze, protože by si přála čtvrté dítě. Má to ale pod kontrolou: Victoriin podrobný seznam požadavků popisuje, jak se jí má občerstvení připravit.

Zaměřuje se na zdravé jídlo a podle informací listu The Sun zakázala neodtučněné salátové zálivky, olej i máslo. Na seznam žádaných potravin se dostaly:
*čerstvé nakrájené ovoce - porcovaný ananas s nastrouhanou kůrou limetky
*zelené hroznové víno bez peciček
*červené hrozny (mražené)
*porcovaná hruška pokapaná citrónovou šťávou
*jablka
*oloupaný růžový grapefruit
*borůvky
*maliny

Nemíchat, protřepat

Tyto pochoutky se ale nesmějí podávat jen tak. Posh Spice jasně určila: "Ovoce laskavě nemíchejte. Podávejte odděleně."

Jedna z jejích spolupracovnic říká: "Je posedlá ovocem - nikdy ho nemá dost. Její podrobné instrukce ale vždycky rozesmějí pomocníky, kteří musejí odklusat a někde to všechno shánět. A kdyby to spletli, byl by z toho poprask. Ale taková už ona je. Co chce, to dostane."

Návrhářka také vyžaduje, aby se mezi "zákusky" objevily i žvýkačky. Pije ochucenou vodu a mátový nebo zelený čaj. A jediné šampaňské, které uznává, je Veuve Clicquot.

Co by dělala s Bic Macem?

V její šatně také nesmějí chybět aromatické svíčky, reproduktory na iPod, čistý župan, navlhčené dětské ubrousky a květiny - ale jen bílé, smetanové nebo fialové.

"Victoria nikdy nechce nic kalorického. Žertovali jsme o tom, že bychom jí u stolku nechali hamburger Big Mac, ale víme, že bychom rovnou dostali vyhazov," dodává její asistentka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52