Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vyznavačka emo stylu / foto: sxc.hu

Pět školaček otěhotnělo při skupinovém sexu se spolužáky

V Polsku mají děti zvláštní hru...

Pět školaček otěhotnělo poté, co se spolužáky provozovaly hromadný sex. Došlo k tomu na základní škole ve městě Ostroda v severním Polsku. Informoval o tom thenews.pl.

Studenti ve veku 14 a 15 let hráli hru, které říkali sluníčko nebo hvězdička. „Studentky se lehly nahé na zem do kruhu, hlavy měly u sebe a zavřely oči. Pak je chlapci jeden po druhém osouložili. Zvítězil ten, který vydržel mít styk nejdéle,“ prozradil jeden ze studentů, který se orgií zúčastnil.

Nedostatečná sexuální výchova
Hra nezůstala bez následků. Pět studentek otěhotnělo. „Tento rok na škole otěhotnělo pět dívek. Dvě již porodily,“ přiznala ředitelka školy Anna Czarnockaová.

Úřady, které případ prošetřují si stěžují, že jak škola, tak rodiče dětí odmítají spolupracovat. V silně katolickém Polsku není zvykem s dětmi hovořit o sexu a jeho rizikách. Nedozvědí se nic ani ve škole. Pak nevědí jak se při sexu chránit, což v důsledku vede k velkému počtu těhotenství u mladistvých.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 235