Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Cattrall / foto: Reuters

Samantha ze Sexu ve městě chodí dole bez

Herečka Kim Cattrallová přiznává, že nenosí spodní prádlo. Je přesvědčená, že je to zdravější, protože to umožňuje "lepší ventilaci".

Anglická herečka, která proslula zejména svou rolí Samanthy Jonesové v seriálu Sex ve městě, tak zřejmě sdílí alespoň něco se svou filmovou rolí.

Bez kalhotek větrá
"Moje rada, co se týče módy, je nenosit kalhotky. Je prokázáno, že to umožňuje lepší ventilaci, a já jsem přesvědčená, že je to zdravější," řekla Cattrallová v rozhovoru pro magazín Look.

Sexy herečka, která momentálně nemá žádného přítele, také tvrdí, že je se svým vzhledem spokojená. Neláká ji představa snažit se omládnout.

Padesát je super

"Po čtyřicítce jsem si říkala, že se to lepší. A teď, když je mi přes padesát, cítím se naprosto skvěle. Prostě už věci vidím, díkybohu, jinak. Nechci vypadat na devatenáct. Nechci vypadat tak dokonale krásná jako třeba Carey Mulliganová. Líbí se mi, jak vypadám," dodala Kim.

Nedávno také prohlásila, že se necítí být sama, protože jí společníka dělá její kočka Kobi.

"Doma jsem v Londýně, protože tam je moje kočka Kobi. Když žijete sami, není nic lepšího, než přijít domů a mít tam kočku, která na vás čeká," dodala spokojená Kim.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26