Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

Lady Gaga ztratila půjčené kalhotky

Výstřední americká zpěvačka Lady Gaga má velký problém. Půjčila si od výrobců spodního prádla prototypy jejich nejnovější kolekce a při převozu je ztratila.

Firma Rigby a Peller tak utrpěla velkou ztrátu. Zpěvačce zapůjčila sedm souprav ručně šitých prototypů prádla z podzimní kolekce pro rok 2010. Popová hvězda s italskými kořeny je chtěla užít při natáčení nového hudebního klipu.

Vrátila tři
Anglický výrobce ale zpátky dostal jen tři soupravy, což je nepříjemné, protože nová kolekce měla být představena již minulý týden. Kurýrní služba firmě podle listu Metro přiznala, že čtyři vzácné soupravy se prostě "nějak ztratily".

"Samozřejmě jsme byli velmi rádi, že Lady Gaga chtěla naše nové modely užít ve svém videu. Jasně jsme jí ale vysvětlili, že je potřebujeme včas vrátit, abychom je mohli představit při módní přehlídce pro zástupce tisku," uvedla mluvčí Rigbyho a Pellera.

Bude pozdě kolekce?
"Všechny kusy jsou ručně šité. Jsou to nenahraditelné unikáty, které se nedají jinde ve světě koupit. Jsme proto velmi zklamáni, že jsme je nedostali včas zpátky. Podle zatím posledních zpráv se spodní prádlo ještě pořád nenašlo a my vůbec nevíme, jestli se s ním vůbec shledáme. A pokud by k tomu došlo, zdrželo by to výrobu celé naší podzimní a zimní kolekce pro tento rok, protože jde o prototypy," dodala mluvčí.

Mezi ztracené unikáty patří kalhotky s vysokým pasem, v tělové barvě s černými detaily i podprsenky a kalhotky z černé průhledné krajky.

Firma Rigby and Peller je legendární: k jejím zákazníkům patří Leona Lewisová, Stella McCartneyová, Isabella Rosselliniová, Gwyneth Paltrowová a dokonce i královna Alžběta II.

Mluvčí Lady Gaga odmítl případ ztraceného prádla komentovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36