Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Gnews

FOTO: 10 nejvíc sexy žen světa!

Téhle kočce nevzala trůn ani Megan Foxová.

Prestižní pánský časopis FHM opět vyhlásil svou anketu o nejvíce sexy ženu roku. A čtenáři podruhé zvolili Angličanku Cheryl Coleovou.

Zpěvačka Cheryl Coleová, která dělá zároveň porotkyni v britském X-Factoru, si v poslední době pomohla novým albem, které doplnila o pár žhavých videoklipů. Konečně také dala vale svému podvádějícímu muži, fotbalistovi Ashleymu Coleovi. Jeho pohnutky jsou přitom jen těžko pochopitelné. Má doma nejvíc sexy ženu a stejně chodí za jinýma. Prostě idiot!

Vždyť Cheryl z trůnu nesesadila ani horká favoritka Megan Foxová. Druhé místo jí může mrzet o to více, že už na něm skončila také podruhé.

Cheryl Coleová
Svou kariéru začala budovat v pěvecké reality show a dotáhla to tak daleko, že v ní dělá porotkyni. Jako jedna z mála rychlokvašek svou slávu neztratila, naopak, má jí víc a víc. Navíc na ní mohou chlapi oči nechat.

magazin.cz


Megan Foxová
Angelina Jolieová po dětech a v manželství s Bradem Pittem poněkud sešla. A tak si Hollywood našel novou sexbomu. Málokdo pochybuje o tom, že Megan tuhle anketu jednou vyhraje. Měla by si ale pospíšit. Krása není věčná!

magazin.cz


Marisa Millerová
Teprve na třetím místě je od loňska změna. Dostala se na něj topmodelka Marisa Millerová, která je na vrcholu kariéry. Její fotky se objevují ve Sports Illustrated a je jednou z tváří Victoria's Secret.

magazin.cz


Frankie Sanfordová
Jednadvacetiletá zpěvačka Frankie je opravdová kost. Je členkou dívčí skupiny The Saturdays, dříve byla v dětské kapele S Club 8. Její zpěv možná není dokonalý, tělo a tvář rozhodně ano.

magazin.cz


Keeley Hazzelová
Keeley má správnou postavu a především překrásná prsa. Ne nadarmo vyhrála spoustu anket o nejlepší poprsí, což jí samozřejmě vyneslo i na páté místo v anketě o nejvíce sexy ženu.

magazin.cz


Kristen Stewartová
Nadějná herečka není jen talentovaná, ale také krásná. Upozornila na sebe už v roce 2002 ve své první velké roli ve snímku Úkryt s Jodie Fosterovou. Hvězdou se ale stala díky Stmívání. A také proto, že tak dobře vypadá.

magazin.cz


Kelly Brooková
Kelly je veteránkou této ankety. Sice ji nikdy nevyhrála, ale neutichající přízeň mužů jí je jistě velmi příjemná. Dosahuje jí především tím, že před kamerou stále dokáže vypadat jako holka od vedle, byť s velmi nadstandardními ňadry.

magazin.cz


Adriana Limaová
Překrásná modelka se v poslední době vrhá také do menších hereckých rolí. Uvidíme, kam to dotáhne. Někdo tvrdí, že časem tuhle anketu vyhraje.

magazin.cz


Jessica Albaová
Jessica zažila asi nejdrsnější pád. Loni totiž skončila na třetím místě, teď je devátá. Není to ale proto, že by pozbyla na kráse, spíše trochu sešla z očí. To by se ale mělo změnit.

magazin.cz


Abbey Clancyová
Partnerka anglického fotbalisty Petera Crouche si udělala jméno a tvář v britské televizní soutěži, ve které se hledala nová topmodelka. To se stalo už před pěti lety, od té doby stále stoupá.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 129