Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoriaová / foto: celebrityodor.com

FOTO: Celebrity bez make-upu? Některé ujdou

Když se podíváte na nachytané celebrity, už nemusíte mít komplexy.

Při pohledu na krásné, vždy upravené, načesané hvězdy s dokonalými těly dostane nejedna žena deprese a komplexy. Ale je to zbytečné. Každá z nás, když si se sebou dá práci, může vstoupit na rudý koberec a naopak. Když celebrity odejdou ze záře ramp do civilu, vypadá většina z nich jako každá druhá. Sice pěkná ženská, ale nic, za čím byste se na ulici ohlédli.

Podívejme se na následující divy a posuďme, ke kterým byla příroda štědřejší, a které vděčí za svůj šarm umění vizážistů a kadeřníků.

Drew Barrymoreová patří k ženám, které jsou spíš roztomilé než krásné. A to platí jak v gala, tak i v civilu.

magazin.cz

Eva Longoriaová má sice krásný úsměv, ale jinak je vidět, že k dokonalé tváři si umně vypomáhá make-upem. Ostatně to bylo přiznané i v Zoufalých manželkách v období, kdy její hrdinka prožívala chudobu a dvojnásobné mateřství dohromady.

magazin.cz

Heidi Klumová je krásná. Zrovna tady na té fotce vypadá zranitelně jako osmnáctiletá holčička.


Uma Thurmanová nikdy nepatřila mezi sexy krasavice, spíš zaujala svým kouzlem a osobností. Tady je vidět, že ji věk pomalu dostihl a podepsal se jí v obličeji. Ale nic, co by se nedalo napravit.

magazin.cz

Lindsay Lohanová je mladá hezká holka, ale pokud nepřibrzdí, bude za deset let (pokud se toho dožije) vypadat na padesát. Co se týče kruhů pod očima a unaveného výrazu, může směle soupeřit s o generaci staršími ženami.

magazin.cz


Madonna v tomto testu vůbec nedopadla špatně. Té dámě je přes padesát a nijak dramatický rozdíl mezi oficiálními snímky a touto „nenamalovanou“ fotografií nevidíme.

magazin.cz

Cameron Diazová je známá svými problémy s pletí. I na krku je vidět, že už není nejmladší. Je jedině dobře, že se pomalu přehrává z rolí sladkých uličnic do maminkovských charakterů.

magazin.cz

Jessica Bielová moc úprav nepotřebuje. Je mladá, krásná, má úžasnou pleť a tak jen stačí zvýraznit přednosti.


Sienna Millerová platí za opravdovou krásku, ale jak je vidno, musí se jí k tomu pomoci. Nepříliš hezká, mastná pleť a nijak zajímavý výraz. Docela překvapení.


U Hilary Duffové platí to, co jsme psali ze začátku. Hezká holka, ale na zadek byste si z ní nesedli.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 142