Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Twitter

Paris Hiltonová po rozchodu. A úplně šťastná

Paris Hiltonová si myslí, že jí je bez bývalého přítele Douga Reinhardta mnohem líp.

Mediálně sledovaná prominentka, která nedávno ukončila svůj čtrnáctiměsíční vztah s hvězdou televizních reality show, tvrdí, že rozchod dávno překonala a je nyní ve fázi, kdy je "připravena posunout se ve svém životě dál".

"Říkám si, že už je to minulost, ani mě to nezajímá. Už si to období svého života stejně nepamatuju. Je to za mnou," přesvědčuje novináře dědička hotelového impéria.

"Prostě jsem si uvědomila, že je mi bez něho líp. Takže jsem to ukončila, protože si zasloužím něco mnohem lepšího. Nebyl pro mě ten pravý, a tak si konečně najdu někoho, kdo mě bude milovat za to, jaká jsem."

Chce si oddechnout

Paris už sice přímo oslovilo několik mužů, ale ona v nejbližší době zatím žádný partnerský vztah neplánuje.

Pro portál Usmagazine.com uvedla: "Já to zbožňuju! Úplně skvěle se bavím. Hodně chlapů má o mě zájem; volají mi jich tisíce. Ale ještě nejsem připravená na to s někým být."

Chce se teď soustředit na sebe, svou rodinu a svou práci. "Potom možná, tak za šest měsíců nebo za rok… Ale prozatím jsem prostě příliš zaneprázdněna, abych začínala nový vztah," uzavírá blonďatá diva.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 35