Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Neustále nadržená. Kvůli počítačové hře!

Zranila se a od té doby je nadržená.

Tohle je opravdu podivný případ. Ne že bychom v minulosti neslyšeli o ženách, které jsou neustále vzrušené a potřebují sex. Ale Amandu Flowers do tohoto (ne)záviděníhodného stavu dovedla herní konzole od Nintenda – populární Wii.

Z hraní je nadržená
Čtyřiadvacetiletá žena hrála známou hru Wii Fit, při které před obrazovkou tak trochu cvičíte. Spadla však z příslušné periferie, která má tvar desky a občas skutečně není nejstabilnější. Od té doby je podle vlastních slov nadržená. Touhu po sexu v ní vyvolávají i ty nejmenší vibrace, které by každá jiná žena přešla bez povšimnutí.

Doktor potvrdil, že si Amanda nevymýšlí. Při pádu si totiž poranila nervy, a teď trpí syndromem neustálého vzrušení.

„Začínalo to jako příjemné šimrání v těle. Jenže pak to čas od času začalo vybuchovat v masivní orgazmy,“ říká o svém problému Amanda.

Nebezpečné Wii
O syndromu neustálého vzrušení se v poslední době hojně diskutuje. Známá je celá řada případů a postižené ženy rozhodně nemluví o nějaké výhře.

Lékaři poukazují také na skutečnost, že se množí zranění způsobená příliš aktivním hraním na Nintendo Wii. Tahle konzole totiž rozhodně není pasivní, ale při různých příležitostech od hráčů vyžaduje pohyb. Nepřipravená těla jsou pak náchylná k poranění. Jen ve Velké Británii je každý týden hospitalizováno zhruba deset lidí se zraněním způsobeným na Wii.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41