Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zuzana Putnářová / foto: Korzo

Seznamte se: Miss věšák Putnářová

V nepovedeném duelu Miss Česko - Slovensko 2010 byla I. Vicemiss ČR 2008 Zuzana Putnářová v přímém přenosu oceněna titulem Miss věšák.

Cenu jí udělil herec Tomáš Matonoha; nechal se prý inspirovat tím, že modelky bývají často napadány, že jsou to jen chodící věšáky na šaty.

Přestože toto přirovnání není zrovna lichotivé, Zuzka brala udělený titul pozitivně. "Vždycky záleží na interpretaci. Celé to bylo vymyšleno s úmyslem pobavit diváky, určitě to nebylo myšleno negativně proti mně," řekla modelka Korzu.

magazin.cz
magazin.cz

Nákupy ji nebaví
Přestože získala titul Miss věšák, přiznala se, že to s nakupováním oblečení tedy zrovna moc nepřehání. I když pohotovému objektivu našeho fotografa neušlo, že kalhotky si umí vybírat opravdu dobře.

"Nejsem asi úplně ta pravá ženská, která ten titul měla dostat, protože já strašně nerada nakupuji a tím pádem mé skříně nepraskají tolik ve švech. Vždycky mi trvá, než se do nějakého obchodu odhodlám jít," tvrdí kráska, která si je i přesto jistá, že ramínko na šaty, které dostala, uplatnění najde.

"Pokud jsem ho nezapomněla v zákulisí, asi na něj něco pověsím. Určitě si ho ale nevystavím," tvrdí rodačka z Ostravy přesvědčeně.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44